Utstilling, nyttårstalen og Online aka Zelda ....

- Starte med nyttårstalen kanskje... Egentlig kunne jeg gjort som kongen og statsministeren, skrevet side opp og side ned... men føler at det vli bli langt å lese, mye MEG og ikke minst veldig lite troverdig... Derfor tar jeg den andre varianten;

--- Det du gjorde i fjor kan du ikke gjør om, men du kan trekke erfaringer av det - både av de dårlige og gode opplevelsene.

--- Det du planlegger å gjør i år har du stort sett muligheten til å overveie og gjøre selvstendige valg før du gjør - benytt deg av den muligheten - ikke la andre gjøre det for deg om det er viktig og gjelder DEG!

Men også ---  Nyt liver, lev litt og SLAPP AV


 

- Utstilling i Letohallen med Dusty den 31.12.11 ble en litt selsom opplevelse. Marthe var med meg og vi dro i god tid, fikk innstallert oss rundt ringen med bur og alt. Vi hadde også med Fie, men hun måtte være i bilen. Letohallen er ikke bygd for damer som henne ;o)))) Dessuten ville hun helt sikkert ikke ha syntes det var verdenst beste sted å være, med tanke på at hun syntes fremmede er litt skummle. Så hun fikk miljøtrene seg på utsiden i stede ;o)

Når vi kom i ringen var det to til som var med. Den første ble dobbelthandlet av ikke mindre en fem stykker... og det var litt voldsomt, si det sånn - Dusty som var nr to ble også veldig påvirket. Så jeg kommenterte det og fikk masse kjeft tilbake. De var ikke norske noen av de, men klarte TYDELIG og formidle til meg hva de syntes om meg og mine kommentarer. Mulig jeg begynner å bli gammel og feig, men jeg følte hvertfall hele situasjonen utrivelig etterhvert. De saboterte også så mye de kunne når jeg skulle stille Dusty, de kastet ball opp og ned, kastet inn godbiter osv. Men til syvende og sist så fikk Dustagutten og jeg det vi kom for. Excellente med god kritikk og 3 beste juniorhanne. Dusty var som vanlig helt ekemplarisk og rolig - han syntes det er gøy og han elsker å være alene med meg "på jobb" ... også er han utrolig snill, bryr seg ikke om andre hunder (heller ikke utagerende hanner), mennesker, store som små, kaos og høye lyder... Han er bare superherlig å ha med seg uansett hvor.

Fikk også en kjempehyggelig overraskelse da Nina Tandberg dumpet ned siden av meg i utenfor ringen. Vi bodde i samme nabolag for 10-12 (?) år siden og begynte å få litt god kontakt da, så valgte de å flytte ut av byen og ut på landet ;o) Da mistet vi kontakten i noen år, før vi fant hverandre igjen på FB - og nå har vi altså møttes igjen. Cool. På veien hjem tok Marthe og jeg en stans på restauranten Den Gule Måke (McDonald for de uinvidde) og spiste litt.... Takk for selskap på turen og all hjelpen Marthe, både bæring av utstyr til og fra bilen, lufting av hunder, fotografering og passing av utstyr så jeg kunne begeve meg litt rundt. Tuuusen takk.

Tror Dusty syntes livet er helt herlig jeg... <3

Konser i ringen ;o)

 

- Så var det lille Zelda da ;o) Online de Molosse Antique som hennes real name er! Født 9.11.11. Liten mørk og vakker Dogue de Bordeaux jente som nå har flyttet hjem til oss. Hun kom i går og har vært eksemplarisk. Oppdretter Linda som driver Molosse Antique kennelene har som vanlig gjort en god jobb i forkant av levering. Zelda er behørig vaksinert, chippet, fått tre ormkurer og ellers hold i god stand, det uvanlige er at hun ikke har burtrent dette kullet, men det har ikke vært noe problem. Zelda har sovet fint i buret sitt siden hun kom. Hun får dessverre ikke full frihet så lenge det er to tenåringsrottiser her som syntes hun er veldig fiiiiin - de vil gjerne ha henne med å leke med EN gang - og det er litt rått parti. Dusty får lov til å være med henne litt ute - han vil også leke og herje, men han har vett på å holde en meters avstand til henne. Han har en innebygd forsiktighetsradar får små hunder/valper ;o) Fie syntes det er litt urettferdig, men det bestemmer da jeg, så da blir det sånn ;o))) Men hun får løpe rundt og leke en del da, da er de store ute, og de får værsågod å være litt i buret sitt de også ;o))

De første timene mente Fie at Zelda var hennes!!! og hun skulle ikke dele med Dusty, hun jagde han vekk hver gang han nærmet seg når hun lå i buret. Så jeg har nå forklart henne at Zelda er MIN - og at jeg er i fullt stand til å håndtere flokken som den gode Alfa-hunnen jeg er... Hun er i ferd med å ta poenget nå - fline Fie. Akkurat nå ligger Zelda på fanget mitt, mens Fie undersøker henne så godt hun kan uten å rive henne ned. Hun har såvidt vasket henne litt også... tror hun syntes hun både lukter feil og er møkkete... Men det er bare noen dager som skal til - så er det i orden her ;o) Det er litt rørende å få lov til å oppleve når en voksen tispe (ok - ungdom da ;o) som aldri har hatt valper og som stort sett bare kjenner sin egen rase, begynner å føle bånd til en liten fremmed valp. Jeg har opplevd det to ganger før, med Irish som tok til seg Wilma og Wilma som tok til seg lilleHugo og etterhvert Dusty. Gamle Hugo var også veldig flink til å ta seg av valper, men ikke på den måten - tispene har noe eget som de byr på ;o))

Zelda er litt løs i magen, så hun får Kefir sammen med maten sin - det pleier å løse små mageondter - har også ZooLac til henne. Jeg syntes jeg ser en svak bedring på henne, hun spiser (får litt og litt oppbløtt ad gangen) drikker masse vann, leker og er i fin form. Men om hun ikke er bedre i morgen formiddag så får jeg vurdere hva jeg gjør. Kan hende hun trenger noe mer en ZooLac... time will show.

Første biltur med ny familie, sitter trygt på mammas fang mens far kjører ;o)

Det tar ca 2 timer og bli en ekte sofagris.

Måtte være med mamma på kjapp tur til butikken i dag, da er det tryggest inne i jakken

Fie er i adopsjonsprosessen

Dusty får beskjed om at han kanskje er LITT for nære ... "uuups"

Det beste med kjeks er ... og LEKE med den <3"Vil du ha forandringer? .. Fint, reis deg og strart..."

 

Én kommentar

Sissel

02.01.2012 kl.21:00

Gratulerer så mye med ny bebis! Gleder meg til å følge dere. :)

Skriv en ny kommentar

hits