Dusty - mors lille gutt - og i morgen er det utstilling

Wiseweiler Ziggy Stardust - aka DUSTY!!!!

 

Dusty er alle hundeeieres drøm! Han er snill, deilig, god, kosete, passe dum, vakker, enkel og ha med å gjøre og ALLTID glad. Halen går som en hjulvips hele dagen, han logrer når han blir pratet til, når vi trener, i søvne, når han blir kost og når han spiser. Alt er positivt for han. De eneste gangene er om han får litt kjeft - da blir han veeeeldig lei seg.. OG logrer litt - så regner han med at alt er bra igjen - og det er det jo. Hvem kan vel stå i mot den sjarmen, ikke jeg hvertfall. Hvis søsteren, Fie, får kjeft for noe, så blir han også litt lei seg - Fie blir det ikke!!! Så da må jeg "trøste" Dusty mens jeg prøver å korrigere Fie med blikket... haha - og DET biter IKKE på den der frøkna da.

Dusty og Fie på "rommet" sitt

Dusty... "åhhh mamma skal ta bilde av oss Fie"

Fie... "ja, ok ... ett da"

Fie... "dette gidder jeg ikke mer"

Dusty... "men Fie, mamma er ikke ferdig jo"

 

I morgen skal vi på utstilling i Letohallen. Alltid hyggelig og reise dit. Fikk også akkurat beskjed om at Marthe blir med som reisefølge - hyggelig det, litt kjedelig å reise alene ;o) Fie skal også være med som reisefølge... ikke fordi hun skal hverken ha det hyggelig eller skal inn i ringen, men fordi hun kommer seriøst til å tro at livet er over om alle reiser fra henne. Ergo får hun være med - og må ligge i bilen mens vi er inne.

Dusty skal inn i ringen (ring 10) rundt 11.30 - det er alltid like morsomt. Masse andre hunder = leke?? Nei, Dusty, vi skal ikke leke - vi skal jobbe! Du skal trave pent noen runder UTEN og leke, hilse eller hoppe på andre hunder og mennesker. Du skal konsentrere deg om MEG og det jeg sier/gjør... deal? Trave pent, legg halen litt ned (neeeei, ikke logre i 100 - bare i 75) stå (ikke sitt) stille, pump opp musklaturen, glis som den humørfylte gutten du er og vis dommeren at du er verdens fineste rottisgutt!!! Og om du ikke skulle klatre til toppen Dusty, så er du uansett verdens herligste fyr å ha i hus.

Kjære Dusty, jeg krever ikke dette....

... eller dette...

... NETTOPP FORDI DU ER DETTE ;o)Love ya DustaBust

Én kommentar

LarsenFoto

29.12.2011 kl.15:28

Så utrolig pene hunder du har! Tenker på å anskaffe meg en rottis selv. Bruker du hundene dine i sport? (F.eks. spor, rundering, LP eller lignende) Jeg skal begynne å konkurrere i spor og kansje IPO. Tror nok en herlig rottis hadde passet til det!

Lykke til på utstillingen! :) Det er alltid spennende!

Skriv en ny kommentar

hits