Dogs4All ga blått, advent og mørkeridning ..

Vi har vært på utstilling Dusty og jeg.. Dvs, vi rakk den ikke egentlig siden iPhone lærte meg noe nytt i dag... Det er noe som heter "ukedager" og "hele uken" på alarmfunksjonene... Og i morgen blir jeg nok vekket kl 05.10 :P Men altså så dro vi da opp likevel... kom ca to timer for sent og ble tauet rett inn i ringen av en meget hyggelig ringsekretær. Du får bedømmelsen din nå  -  still opp... Og vi gjorde en bra ringvisning følte jeg. Dusty ville gjerne passe litt, men etter et par ganger med lett korrigering, så løp han fint. Meeen, juniortipsene hadde allerede stilt opp og stod klare i ringen... DET syntes Dusty var morsomt han... Og når han blir veldig ivrig, da kommer hvertfall halen hans opp og i krøll - også i dag. Det syntes ikke dommeren noe om ... dessuten så fikk han også trekk for for stort merke i brystet... han har litt "dobbelt" opp ;o) Det er jo litt surt med blått, men det kommer flere dager. Dessuten så er det SUPERT med en hann-hund som ikke lager antydning til bråk, hverken når noen brøler til han eller ellers. Det kom forresten bort en fyr til meg når jeg gikk ut av ringen som lurte på hva dommeren hadde trukket oss ned til blå på... Han var visst også dommer og var meget uenig. Han syntes Dusty var en flott representant for rasen. Gøy det da. Jeg fikk også beskjed av dommeren i ringen, at han syntes Dusty hadde et utmerkedt lynne ;o) Vi var der litt til - men det var så mye sure og stressede mennesker overalt, nesten ikke plass til å gå og altfor mye mas for en stakkars bonde fra Askim. Var innom standen til Hund-1 der min venninne Tove jobber. Veldig hyggelig å se henne. Fikk også hilst på Martine og barnebarnet til Tove ;)))) Skikkelig koselig å se deg igjen Tove.

Dagens kritikk

Så sliten blir man når man har vært på utstilling

... men orker å titte opp et øyeblikk da

Fie er furten fordi hun ikke fikk være med
Det er første søndag i advent, det har vært sol og 10+... jeg får litt vondt for å pynte til jul da. Skal vel fiske frem lysestaken i løpet av dagen.. men det ville vært mer naturlig å klippe plenen faktisk, for den begynner å bli "lang" nå. Vårblomstene har så vidt begynt å vise seg litt, det er nye natt- og dager borti veien her, gresset har begynt å spire i paddockene osv.

Litt jul da, krumkaker og nisseskum ;o)

I går var Marthe og Elin her. Elin er Marthes nye samboer/leietager og var en kul jente fra Sverige. De har jobbet sammen en stund nå og har blitt gode venner. Greit å ha en å dele utgiftene med - og hyggelig å være to ;) Siden jeg var ute en tur med Askim Rideklubb på fredag (julebord ;o) så tilbød de seg å komme og ta stallen for meg i går. De møkket og gjorde i stand Salvis og Kylian til ridning. Jeg red Salvis (nei, var ikke i dårlig form etter julebordet - avslutning med vann og kaffe er ikke feil) Det var mørkt innen vi kom oss ned på banen og det blåste mye... Men begge hestene oppførte seg pent og Marthe tok natt (kl 16....) bilder av oss. Med mer eller mindre vellykket resultat - haha. Takk skal dere ha jenter, for jobben dere gjorde. Det var digg med litt fri.

Kl 16.... og allerede mørkt.

Salvis "lyser" opp i mørket

Fotografen, Marthe, blir selv fotografert (sikkert til stor glede for henne.... haha, trøtt kanskje?)

Jeg koser meg med Salvis..

... og Elin koser seg på Kylian (første gang på hest på 7 måneder - det var visst helt ok)

Man får ikke mer moro en man lager selv....

... men tilslutt så klarte vi å få et (nesten) bra fellesbilde.... hahaHa en fortsatt flott søndag og en fin start på advent - det er noe sånt som 27 dager til julaften, og jeg er spent på om det blir hestehov eller julestjerner som kommer til å pynte middagsbordet.

"Tap og vinn med samme sinn... og om du ikke klarer det, så bruk tapet som motivasjon til å komme nærmere seier ved neste mulighet"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits