Fie er flink pasient, jeg har litt julekveld og hvor blir det av kulda...

Fie har blitt sterilisert, og hun er en meget flink pasient. Slikker ikke, klør ikke opp sting og holder seg i ro. Hun skal ikke brukes i avl overhodet, og da velger jeg og sterilisere. Forebygger mye rusk samt er helt sikker på at om hun skulle bli borte på noe vis (stjålet, komme bort, what ever) så vil hun heller ikke bli en avlsmaskin for noen useriøse mennesker ;o)

Fie kan kunsten og slappe av ;)



Jeg er altså av den oppfatning av at dyr som ikke skal brukes i avl bør steriliseres - da hadde man blitt kvitt mange problemer.. og heldigvis så har jeg en vett som er utdannet i England, og der er det en vanlig sak
Norge har mye høyere prosent på livmorsykdommer og jurbetennelser ol på hund, enn noen andre vestlige land.
Dusty er også flink gutt og lar henne stort sett være i fred. Og om han glemmer seg, så minner hun han raskt på at hun IKKE er interessert i å leke just now... hehe. Hun kan være ganske overbevisende.
Litt julekveld her i dag... Jeg fant ut at jeg skulle kvitte meg med div ødelagte gullsmykker. Fikk masse fine smykker av Per i bursdager og julegaver tidliger. Og de er helt utslitt. De er reparert så mange ganger at det ikke lønner seg mer. Og de har ligget i en skuff i flere år. Det er ikke ofte jeg kan bruke smykker, og de jeg har som er hele - dekker definitivt mitt behov. Så jeg dro til Brynsenteret og fikk veid og takstert - og fikk en meget god sum ut av det. Jeg fikk også prutet opp den prisen jeg ble forespeilet, så fikk sogar 3000 mer en de i utgangspunktet ville gi. Så i dag går turen til Foto og Video i Oslo og jeg skal kjøpe meg et nytt objektiv, filter, stativ, ekstra batteri og muligens et nytt batterigrep som passer til 7D´en. Glede seg ja ;o)))
Denne skal jeg kjøpe....



Dusty har vært på besøk hos Kompiz, valpen til min venninne Anita. Gjett om det var full fart. Gøy med to så kule gutter som kan leke og leke uten antydning til å bråke. Strek i regningen for Anita, var at Dusty viste Kompiz et sted det gikk an å komme seg ut av gården hennes. Så nå kan ikke han være ute alene lenger... men det bryr da ikke Dusty seg stort om. Han kan være løs i hagen sin han ;o) sorry Nita <3
Gutta Boyz fant tonen fort - her med Anita.


Gjørme, vann, søle, vått, æsj osv. Jeg som i utgangspunktet er utrolig glad i vær og i særdeleshet høsten begynner faktisk og bli litt lei. Hestene ser ut som søleklumper, dekkener er våte og fulle av søle etter en dags bruk, takk og lov for vaskemaskin og varmeovn (Per blir ikke glad når den strømregningen kommer.....) Det eneste stedet som er supert nå i alt regnet er ridebanen vår. Den blir bare bedre og bedre. Jeg har akkurat fått kjørt på 15 tonn med 0,8 sand/grus så bare vi får dratt det sikkelig utover nå så blir den helt perfekt. Og det er bra for jeg rir mye der. Nå er det bare meg som rir her inntil videre, så både Salvis og Kylian hjelper til med å få planert banen... hehe - også Per med slodden da (mest han ja)
Veldig vått og ri til tider...


Tid for foring og tur til byen. Ha en aldeles fortreffelig dag!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits