Rot og søle - også er det November alt, når skjedde det?

Dagene går så fort så jeg henger nesten ikke med. Oktober gikk som en røyk.... Og det skjedde jo masse den måneden - likevel forsvant den på et blunk. Jeg kommer til å være 70 år før jeg vet ordet av det... Vet ikke om jeg skal føle det som skremmende eller ikke.

Allerede NovemberLivet skal jo leves, og man skal ikke sette seg ned og vente på at det hele er over. Man må jo få med seg det som skjer og ha det hyggelig - og noen ganger så trenger man at det er mindre hyggelig. På den måten så setter man desto mer pris på at det er bra. Tenker jeg. Nå tenker jeg mye da, for mye iflg noen av mine venner... Et eksempel var på lørdag, da var Stine og jeg på Fortuna for å ri Leca Cup-lag med en del unge Askim-ryttere. Og når det var min tur og jeg red inn på banen, så fikk jeg en sånn litt panikkartet følelse "banen går feil vei" Og den satt jeg med gjennom hele programmet. Banen gikk feil vei og jeg måtte "snu" banen i hodet etterhvert som jeg red. Hvordan er det mulig? Ri til høyre er jo det samme enten det går den eller den veien. Det er jo latterlig - men i situasjonen så er det helt reelt. Nå er det tidevis sagt at jeg liker og gjøre det vanskelig for meg selv - det er vel dette de mener da. ;o)

Cupen gikk forøvrig bra for Askimlagenes del. Askim 2, som Stine red på vant og Askim 3, som jeg var på ble nr 2. Og det var det som var av premiering for lagene. Vi grusa dem. Og det kan vi takke de yngste rytterene for - de red strålende i Ld, Lc og Lb. Flinke jenter!!!

Kylian litt skeptisk til sin lagsløyfeLine er operert i skulderen. Hun får ikke ri på seks uker, så jeg har "fått" en hest til.... Salvis! Surrete, kålete, store, gode, dødssnille - meeeen bortskjemte Salvador. Han skal jeg ri hver dag i seks uker... Kommer til å ha six-pack og kondis som en toppidrettsutøver. For Salvis er tung å ri - noen ganger så er det som å styre en ferje... det tar litt tid å få svingen, men så siger den langsomt rundt ;o) Men han kan mye da - så NÅR jeg først har fått i gang "ferja" da kan jeg leke meg med bytter, traverer og versader, DE travøkningene osv. Artig hest, men krever en del. I går tok jeg han med opp på Solberg og red han der. Stine sa "gikk bedre på slutta enn starten... " hehe, så da er vi i rute. I dag tror jeg Line kommer hit en tur, så da får jeg HELT sikkert litt input av henne når jeg rir.

Sprek Salvis

... og sliten SalvisPga stevnet som var i helgen, har Stine hatt Loopie her fra fredag til mandag. Hyggelig å ha henne her noen dager igjen.  Veldig lenge siden sist. Loopie fikk stå i midten av "gutta" sine, og var jo brunstig før det var gått fem minutter - hehe. Hot Chick!! Men veldig koselig å ha dem her noen dager, vi fikk til og med ridd en tur sammen ;o)

På tur med hack

Forøvrig så er det sinnsykt mye søle ute nå. Hestene ser ikke ut når de kommer inn om kveldene. Heldigvis så har nå både Funny og Bølle lært seg til å stå stille når jeg spyler beina deres - så noe riktig må jeg jo gjøre ;o) De står ikke bundet da, men jeg holder dem i leietauet. Stine fikk seg en skikkelig møkkapusse jobb på Corrie i går - skulle tro hun hadde lagt seg på ryggen og sklidd ned i et gjørmebad - pføy!!!

Særdeles møkket Corrie

En god del renere Corrie (flinke Stine ;o)

Funny er ikke stort bedre

Men hvertfall rene ben

Kanskje ikke så rart når man ser paddockene ... wish I had lots of money...Hundene har fått litt mer fri i treningen enn de egentlig burde, men på den annen side så skjer det noe nytt hele tiden. Fie begynner å høre bittelitt når det gjelder bjeffingen... 1% bedring... haha. Dusty er fremdeles bare en ubekymret glad liten gutt og det er deilig med en sånn baby i huset. I love him. Han gjør alt han får beskjed om han - bare han skjønner det. Stine og jeg har gått tur med dem et par dager nå, sånne spreke times-turer. De drar ut i høyt tempo, men er ganske rolige når vi kommer hjem. Bra for dem og bra for oss. Sist gang var på søndag, og vi gikk på kvelden ned mot Fossumbrua, det er utrolig fint der egentlig. Tok noen bilder da også seff, de finnes HER Den gamle brua som er restaurert og med minnesmerke fra krigens dager har mange gode fotoobjekter, særlig på kvelden med det fine varme lyset i belysningen. Vi har planlagt en tur i dagslys med kaffe og bikkjer og gå nedover langs Glomma, det er ganske så fint der ;o) Per og jeg pleide å gå der før, med gamle Hugo og Kaos <3

Tur med Per i 07...

... sammen med herlige gamle Hugo og Kaos - miss you bothNei, nok prat - får gå og begynne dagen min. To som skal ris, hundene skal få litt input, stallen SKAL ryddes, Maiken skal kjøres, klær skal vaskes og brettes - booooring, Line kommer en tur, chillabur skal renses osv osv... Harde dager på en gård i Askim ;o)

 

Ha en fin dag folks - du får ikke mer ut av dagen enn du gjør selv.

 

Rot 1 - stallen

Rot 2 - ute

Rot 3 - vaskerommet- evt motsatt; Du får ikke annet rot en det du lager selv....

 

 

2 kommentarer

Olaug Unnerud

01.11.2011 kl.11:23

Genial side Anne Grethe. Du tar de fleste ting på kornet, - moro å lese.

Olaug

AG

01.11.2011 kl.11:45

Det var en artig kommentar å få Olaug - takk og takk ;o)))

Skriv en ny kommentar

hits