Ingen steder er bedre enn hjemme.

Oslo Horse Show er ferdig for i år. Jeg jobbet tirsdag og torsdag til søndag. Og var stort sett sulten hele tiden .... Vi får se hva det blir til til neste år. Mulig det blir nattvaktsjobbing i stallene med hund, Dusty. Mye fine hester, mye bra dressur og mye bra sprang. Overraskende nok var det et par showklasser av høy kvalitet. Tenker da spes på Fancy Dress og Barback høydehopping. Stor underholdning i disse to klassene.

Fra Fancy Dress, Roffe og Stein med AbbatemaFra barback høydehopping, det er laaangt ned - her Malin.Maten som ble servert var strengt tatt elendig... fisk og kylling, kylling og fisk, fisk og kylling osv... og det var ikke mye av den - så da jeg kom hjem og ble møtt med grillet hel svin indre og fløtegratinerte poteter så var det som og komme til himmelen <3 Veldig heldig som har en matlagningsglad mann.

Hunder og hester ønsket meg velkommen med masse lyd og (hundene) hopp og sprett. Ikke feil å komme hjem da vet du.

Dagene fra jeg kom hjem har gått med til å sove ut, spise masse mat, lufte hunder og å ri igjen. Har også vært til tannlegen med Kylian, var skarpe kanter inne i der :( Men fikset på nå. Har også barbert han (han liker IKKE) så nå er det på med masse dekkener og det går kjapt og pusse. Han var blitt skikkelig langhåret, og iom vi jobber en del så blir han veldig svett... Derfor full-shaving.

Kylian midtveis i barberingen (og jeg måtte kjøpe et sett blader til maskinen før vi kunne fortsette)

 

Maiken har hatt bursdag, og i kveld skal vi kose oss med middag og kake ;o))) Nei, jeg baker ikke selv for det har jeg hverken tid eller skills til ;o) Mine hjemmebakte kaker blir innimellom gode og andre ganger .... tja.. tørre og flate!! Så det blir kjøpekake som sikkert blir veldig god.

Happy birthday Maiken <3

I morges hadde jeg litt sånn Duracell-start på dagen. Innen kl var 8.30 hadde jeg tømt og satt inn igjen i oppvaskmaskinen, gått en god tur med hundene og foret og satt ut hester. Nå skal jeg straks reise til Horze og kjøpe et dyne-dekken til Kylian, og muligens et par enkle hvite belegg.

Noe sånt som dette...


.... og detteSkal ri for Jonas kl 13, og har fått lov til å vaske Kylian der oppe når jeg er ferdig. Han er så møkkete at vi sikkert sløvet ned de nye bladene i går. Mia, som klippet de vanskelige stedene for meg, måtte gi opp noen steder fordi det ikke gikk. Han er så møkkete i den lange pelsen, særlig på beina og noen steder på hals/hode, så maskinen tok ikke i det hele tatt. Så håper det hjelper når han blir ren ;o)))

 

Ha en super dag alle sammen, og husk det finnes ikke dårlig vær (joda DET gjør det ;o) bare dårlige klær (kjøp bedre da)

Dagens outfit på hestefronten... blått med ruter
2 kommentarer

Stine

20.10.2011 kl.09:47

Fin blogg du har her :O)

Klem Stine

AG

20.10.2011 kl.09:52

Takk skal du ha Stine ;o) Så hyggelig at du syntes det.

Skriv en ny kommentar

hits