Duracelldag...

... Våknet på sofan (usj i dag igjen .. hehe, ille vanskelig å kommer seg opp i sengen på kvelden... må bare hvile litt først) litt over 5.30. Opp til Per med kaffe til oss begge ;o) Men var litt sånn overstrømmende energisk så begynte nesten med en gang. Rydder nå på rommet som Marthe hadde, skal gjøre om det til kontor/fotorom/utstyrsrom osv... og snart skal chillaene flytte inn dit også. Dusty og Fie var kjempeflinke og hjalp meg masse. Har kommet i gang, men har masse igjen.

Hestene ble satt ut 7.30 i dag - nå har også Funny og Bølle fått litt mugg på det hvite på beina deres. Begynner å smøre og stelle de fra kvelden av. Kylian virket tilfreds når jeg leide han ut. Jeg red han i går og hadde egentlig tenkt å bare ri han dyp og rund, men tok litt tak i han etterpå. Ha gikk ikke ille fælt frem - men han var ikke noe tilbake heller. Og formen var ganske så fin. Ikke noe krangling og han skummet fint i munnen. Ble ikke en superlang økt, men vi gjorde det vi skulle. I dag skal vi ri for Jonas, så da blir det mere krav ;o)) Men det er litt målsettingen nå, krangletreningene tar vi med Jonas, så jeg har veiledning og så får jeg finne tilbake til den "gode følelsen" når jeg rir alene.

Ny treningøkt med Dusty og Fie på morgenen - Dusty veeeldig bra og Fie litt "bakpå".. hun er litt sånn "vet ikke om jeg gidder jeg" - ha det skal vi bli to om unge dame!

Begynte med lineføring på Dusty, og han må ha øvd for seg selv siden i går!! Var kjempeflink. Rett frem, forskjellige tempo, vending venstre - høyre - venstre ikke noe prob, helvomvending ok. Var så fornøyd da. Trente litt på sitt ved fot og bli, gikk i fra, stod litt og gikk rundt han og tilbake. Jeg går ikke langt unna OG han ble sittende. Tenker det er greit å ikke gå for fort frem - jeg vil at han skal skjønne det selv. Lekte også masse med kongen, for at den skal kunne overta for godbiten. Det gikk også veldig bra, nå vil han leke med meg med kongen.. før så ble han litt trykket og slapp om jeg skulle dra i tråden - jeg var for dominerende.

Dusty er klar til å trene

Fie er litt snurt fordi hun må vente....

Jeg vil haaa kongen --- nåååå

Dusty i farta tilbake til meg med kongen, virker relativt fornøyd

Fie begynte jeg med sitt på. Bare sitt. Hun var skikkelig treeeeg i dag, bare stod og så på meg. Trente derfor kun det - og etterhvert bittelitt bli. Men mest så lekte vi med kongen! Og den var skikkelig interessant!!!! Så da blir det kanskje den som skal få opp farta hennes fremover. Med henne nå, så er det også dødsviktig at jeg er SUPERKONSEKVENT hele tiden, for får hun lillefingeren - så tar hun hele hånda tvert. It´s a bitch!!!

Fie ser ikke akkurat superinnspirert ut på "sitt og bli"

... men kongen var morsom

"Premien" for å ha trent begge to på morgenen... sliiiitne hunder
Nå skal jeg fortsette å rydde rommene oppe, skal også (som tidligere sagt) på Jonas-trening i dag, men det er i kveld. Må prøve å få lagt inn en løpetur i dag eller i morgen, for den 15.10 så er det KK-mila i Oslo. Og det skal man jo være med å løpe må vite  ;o)

Litt trist i dag også, min lille vakre Irish skulla ha blitt fire år i dag om hun hadde fått lov å leve videre - gråt en liten skvett når jeg kom på det, savner henne hver eneste dag jeg.

Irish og meg på byvandring (pub til pub) i TrondheimHusk å ta vare på de du har, i morgen kan det være for sent!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits