Dette får være bra ;o)

Nå har jeg crosset meg gjennom en jungel av egne blogger.. jeg har vært samfunskritisk, veiledende og interessert, enda mer samfunn  osv osv ... hehe, og jeg ramler alltid tilbake til denne - for det er vel nærmest meg da. Ja, jeg ER samfunnskritisk, interessert, veiledende og alt det også - det er det som er meg. Siden av å møkke, stelle dyra, innimellom unngå folka og stort sett alltid knipse et bilde eller flere. Jeg skulle gjerne brukt blogspot.com istede tror jeg, den er mer up-to-date, bedre opplastningsverktøy, mindre reklame... Men i utgangspunktet så begynte jeg og skrive på denne bloggen i november 2007 fordi jeg ønsket å lage meg en form for dagbok, så jeg kunne bla tilbake og minnes. Og det fungerer den utmerket som. Jeg har mengder med bilder og minner i denne lille siden min. Jeg har sittet og lest bakover nå, og ledd og grått om hverandre ;o) Savnet er stort etter de som er bort - men jamme var det mye glede med dem også. Og jeg har mye glede med de som er her i dag.

Dusty (Wiseweilers Ziggy Stardust)  og Fie (Wiseweilers Zofie) er et evig oppkom til gode OG aktive dager - de er høyt og lavt og herjer som ekte søsken flest. Om to uker skal jeg til Hamar sammen med Dusty på utstilling der, hans første som junior. Og vi har fremmøte i ring 18 kl 9..... lørdag 8.10. Og jeg som MÅ være der en times tid før fordi jeg trenger å ha god tid... puhh - Må dra herfra rundt 6.30.. og da må jeg sette ut hestene først ;o) Derfor passer dyrelivets gleder så veldig godt som tittel på denne blogg ;o)

Ekte søskenkjærlighetFie slipper alt som heter utstillinger... hun er en fantastisk søt hun, pen på alle måter - men IKKE som rottweiler... haha, hun ligner på en doberman, beveger seg som en mynde og bjeffer som en jævla dum hund ... Hvis hun tror det går noen forbi ute så spurter hun ut og brøler... Og hvis hun ikke får oppmerksomhet, så står hun siden av deg og boffer lavt til du gidder å snu deg. Hun er lur som f.. og kommer nesten alltid unna med det. Dusty derimot blir gjerne stående midt oppe i alt og fikk i starten også skylden for alt... Inntil han ble satt i bur når jeg ikke var hjemme... Fie avslørte seg selv ganske greit da. Du vet Fiepie - Dusty klarer ikke velte søppelbøtten når han sitter i bur vettø!! Så nå er det to bur .... hehe. Dusty er bare gullegod og bumper rundt med et stort glis. Han er snill som gamle Hugo, læringsvillig som Kaos (men dog laaaangt roligere) og i ferd med å bli (nesten) like vakker som lilleHugo. Han bærer litt av de alle i seg - og det er jeg glad for.

Gode lille Dusty-gutten"Dobermynden" FieBølle og Funny - henholdsvi to- og ettåringen lever fremdeles et ubekymret liv som unghester. Dog begynner Bølle å få litt mer krav om dagen, hun skal da rides inn til våren! De deler et kjempebeite med pensjonisten Inex og avlshoppen (nytt av året) Corrine, de to sistnevnte er ikke mine. Så for tiden har jeg kun en hest å ri, og det er Kylian. Vi har vært på masse stevner i år og ligger jevnt på "første uplasserte" Har noen gode resultater med premiering og et par  (spes siste stevne) helt elendige resultater. Vi rir for tiden for Jonas Elvebakk på Solberg. Vi har vært på flere landsstevner og mange distriktsstevner. Vi drar ofte med JJ Salvador, som er en middelshest som også "leier" rom her.

Bølle og Funny

Beitegjengen, Corrine, Bølle, Funny og Inex

Kylian og meg på KM - Tune ridesenter
Av smått så er det fire chinchillaer, Romeo og Julie og Gimlie og Chicco, kaninen Hazzel og katten. Pluss en ukjent antall mus og rotter, som katten stadig kommer trekkende med.

Mao - hvordan kan det være annet enn Dyrelivets Gleder på meg ,o))))))

Ha en fortryllende og solfylt dag der ute!

Dusty og meg fra Mosseutstillingen tidligere i år, hans første. BIM
"Det finnes alltid noe positivt i løpet av dagen, i det minste så falt ikke himmelen ned i dag heller"

2 kommentarer

Catharina H.Pedersen

27.09.2011 kl.11:40

Finne vovvovene og hestene :)

Søren at jeg ikke har greid å karre meg bortover på besøk :/

AG

27.09.2011 kl.15:59

Ja, nå er det jammen på tide at du får ut fingeren ;o)))))

Tandemhopp fra hjulvisp... I don´t think so....

Klem

Skriv en ny kommentar

hits