Rolig søndag med gjerderydding og skogstur....

Klokka skulle stilles en time tilbake i natt.. så fint da kan vi jo sove en time ekstra. MEN, min klokke lot seg ikke lure - så jeg våknet kl 05.00 og da ville jeg ha kaffe! Ut av sengen, ned til glade hunder og så vekket jeg kaffemaskinen. Det er få ting her i verden som er bedre enn å sitte i sofan med kun et stearinlys, to hunder på hver sin side, Mac´en i fanget og en stor kaffekopp i nærheten. Det er kvalitetstid det. Etterhvert ble det lysere ute og hester ble foret og satt ut.

På tide å ta ned sommerbeitegjerder. Er en del stolper og tråd skal ned da - heldigvis kom Per med firehjuling og henger og dro opp alle stolpene. Det sparte meg for en del jobb. Og former er definitivt ikke helt i orden enda, så jeg var ganske så sliten etter bare å ha tråkket beitet opp og ned et par ganger... Jeg satt igjen litt gress til damene, så de var veldig fornøyde når de fikk gå ut på der nå. Tror ikke Bam Bam har hatt hodet opp en gang i dag jeg ;o) Mumse mumse...

Per og jeg tok med hundene og gikk en tur i med hundene. Vi gikk gjennom skogen bak huset og rundt jordet vårt... De som bor rett ved der har et par bråkete hunder og den ene kom løpende over jordet og den skjønte faktisk ikke en d*itt. Både Hugo og Wilma kjefta skikkelig på han, og han bare kom nærmere og så litt dum ut. Men til slutt hadde den vett nok til å stoppe. Både Hugo og Wilma var egentlig veldig flinke - de sa skikkelig i fra at de ikke var interesserte i nærkontakt - og de ga seg så fort han snudde. ;o))) Flinke ja!! Plukket av Wilma et par hjortelus når vi kom hjem - og jeg som trodde de var borte nå etter noen frostnetter, men den gang ei. De er bare ekle.

Ellers så var det deilig hjemmelaget lapskaus til middag, møkking av stallene (takk til Camilla som kom og hjalp til) og innsetting og foring. Da bommet jeg faktisk på en time, så de kom litt tidlig inn da. Men skal ha dem ut 7 i morgen siden jeg skal være på Jæløya vetten kl 10 med begge to. Wilma skal sannsynligvis steriliseres og Hugo skal fjerne kul på beinet og røntges foran.... Har et par søsken som har haltet mye og det har vist seg at de har kraftig AD. Krysser fingrene VELDIG for at det ikke er noe galt med han. Jeg vet at den ene søsteren hans er avlivet for hun hadde så vondt, der ble det også forsøkt oprasjon uten hell. Hugo har også haltet et par uker...Men satser på at han gjorde det fordi han har herjet med Wilma.

Fra turen i dag - klkk på bildet så kommer du til albumet med resten av albumet ;o)
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits