Byrangling, varme i gangen, gode middager og møkkete hester!

I går var det bytur, Per, Maiken, Joacim og meg ;o) Vi startet på Big Horn på Aker Brygge med nydelig biffmiddag. Veldig veldig godt. Deretter var jeg sjef og vi flyttet oss til The Ferrymann, min "faste" Irske favorittpub... Der ble vi sittende til rundt 24.00 så var det tid for å dra hjem. Alt for tidlig selfølgelig.. I følge meg da!! Joacim kjørte og det var jo ganske greit da ;o) Stopp på Seven i Ski og kaffe og is med hjem. Og stor takk til Marthe som tok både hester og foring i gårkveld og i morgens. OG møkket alle boksene før hun satt seg på toget til Eggedal kl 10 i dag.

Min Guinness, verdens beste øl,  og Pers Jäger

Nå har vi fått varme i gangen... litt deilig da... Godt å stikke beina oppi varme støvler på morgenen. Nå mangler bare lister og skap så er det rommet ferdig.. bare 12 igjen.. hahaha

Var kanskje litt sliten på morgenen i dag, men helt om natten må jo være litt helt på dagen også. Sov til nesten 12... og det gjør jeg ALDRI... men det var litt okei da. Var og handlet i Ski sammen med Per og det ble grillet laks i dag og hjemmelaget lapskaus i morgen - nam nam. Veldig heldig som har en mann som både liker OG er flink til å lage mat!

Har begynt å pusse ultramøkkete hester... Kylian så ut som han hadde ligget i gjørmebad i hele dag... alt han hadde på seg er i vaskemaskinen nå.. inkl grimen som jeg nesten ikke fikk opp pga søle... Jeg har pusset han så godt jeg kan.. men burde vel egentlig vært vasket.. C Joy fikk også en runde med børsten.. hun prøvde bare såvidt å sparke etter meg en gang - flinke lille bølle det. Tok alle fire beina og pusset under magen - mens hun stod bundet. Samme med Funny, hun måtte også stå bundet og prøvde bare å dra seg løs en gang så var det greit. Er litt øm i juret sitt enda, så hun er litt var bak, men fikk nå løftet alle fire beina på henne OG pusset under magen også. Bam Bam og Unik får jeg ta i morgen. De var ikke de værste. Skal vel ri i morgen også tenker jeg..... Og dra til Son og hilse på Jenny og se Maria ri :o)

Halloween feires stille og rolig med grønne og orange marshmallows - og jeg deler IKKE, så ikke kom hit og ring på ;o)


 

2 kommentarer

Sigdøling

31.10.2010 kl.12:08

Går ikke noe tog til Eggedal, altså.. dessverre. :)

AG

31.10.2010 kl.12:52

Det er sant, men det går til Drammen og til Hokksund el noe.. så blir hu vel henta da ;o)

Skriv en ny kommentar

hits