Bildet mitt skal på bok, ingen ridning men ellers alt ok...

Kjedelig å ikke få ri om dagene... Hadde akkurat begynt med Unik og var mer en godt i gang med Kylian. Men jeg hoster og surkler og må prøve å bli HELT bra før jeg setter i gang igjen. Mistet OARK-cupen med Kylian... surt surt surt!!!! Lå an til å beholde en tredjeplass der vi.

Kingsland Oslo Horse Show gikk av staben for et par uker siden. Var der i fem dager til ende. Jobbing, party, jobbing, jobbing, party og litt mat. Fantastisk gøy å være der sammen med Stine.. dvs hun var hestepasser og publikum, men vi bodde sammen på hotellet. Stakkars Stine ;o))))) Mia startet og fikk ingen plasseringer, men red gørfine runder! Grattis. Flere andre kjente som red også - grattis til dere alle.... Christian, Susanne, Ida, Cecilie og Martine. Men det var godt å komme hjem også... alltid best å ligge i sin egen seng.

Glava-cup har vært, grattis til Henriette med pokalen ;o) Jeg hadde alt med påmeldinger og tilrettelegging for sekreteriatet... hadde også sekreteriatet hele første runden og oppstart til andre runden. Takk til Kristine for å overta andre og tredje runden. Du var flink se ;o)

Mandag om en uke skal jeg til Jeløya dyreklinikk med Hugo og Wilma. Hugo skal operere vekk en kul på benet samt røntges i albuene. Han har haltet litt, men er bra nå.. skulle egentlig ikke gjøre noe mer med det inntilg jeg fikk vite at en søster er avlivet pga halting (der var oprasjon og alt annet prøvd først) og en bror som også halter mye. JEG FORTJENER IKKE MER SKADER PÅ BIKKJENE MINE NÅ!!! Jeg vet ikke hva jeg gjør om det er noe galt med han..... Wilma skal fjerne livmoren pga diverse. Men begge er hvertfall tilsynelatende friske og raske om dagene.

Begge chillaene er nå flyttet inn i samme bur, det gikk overraskende lett ;o) Gimli og Gandalf (tidligere Chicco) trives utmerket sammen.

Bilen min ble veeeeldig syk her om dagen så den måtte en tur på verkstedet... 41000 takk... WHAT - men anyway, takk til Per som chashet den ut for meg... betalte bare 10000 selv ;o)

Et bokforlag har kjøpt et bilde av meg til en bok... Det er VELDIG stas. Brukte Julie som modell og det ble strøkent. Artig da. Navnet mitt på baksiden som fotograf og greier. Det øverste bildet av den skremte jenta er da mitt!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits