Grattis med dagen i går Per <3

Per hadde bursdag i går, er snart voksen nå ;o) Han fikk sitt eget pengetre og på kvelden kom Maiken og Joakim for å spise sjokoladekake. Som jeg hadde bakt.. med en pose glasurfyll imellom lagene og TO poser oppå, kaloribombe deluxe ... Også fikk han kaffe og tre hunder på sengen på morgenen... hehe Gratulerer med dagen som var min kjære livsledsager - jeg blir liksom ikke helt lei deg jeg ;o)

Per og meg I Barcelona på bursdagen hans i -08


Flere som har hatt bursdag, Anita rundet en milepæle den 5 og hadde feiring hjemme hos seg den 6. Jeg var der en liten tur. Veldig koselig, lenge siden jeg har vært sammen med henne. Hun fikk masse fint og det var hyggelig å møte igjen et par av de andre som var der også.Lørdagsmorgen var det igangsetting av lydighetskurs for hund igjen. I regi av Degernes og Rakkestad Jeger og Fiskerforening, puh, arrangerte vi grunnkurs. Sjefen er som vanlig Håvard Larsson og jeg og Line går som assistenter. På lørdag var ikke Line med pga utstilling (grattis med CK Line ;o) så Håvard delte opp gruppen i to og vi tok hver vår, og etter pausen byttet vi gruppe. Fungerte veldig bra!Søndag var litt slækkedag, selvom jeg ikke tok mer en noen få svenskeøl hos Anita, så var jeg litt trøtt og slækk. Men til slutt så hadde jeg da både bakt kake, møkket og satt inn hester og ellers kost meg litt i solen.. Stine var på besøk på morgenen og vi satt og solte oss mens vi spiste usunne bakeprodukter og drakk kaffe.

Irish er VELDIG kvikk om dagene. Hun er blitt litt valp igjen, og leker med både Willma og Hugo. Hun kan være litt mer bitchi enn vanlig, men det er ikke mye. Hun spiser godt (og ja, nå liker hun hundefor igjen... går i ProPlan nå) og virker generelt mye mer fornøyd enn hun har gjort siden hun ble dårlig. Og nå som døra står oppe ut hele dagen, så er jo hun lykkelig. Hun løper ut og inn hele tiden, drar med seg alle lekene innenfra og slenger dem veggimellom ute ;o) Godt å se henne sånn igjen.


Min mor er ikke fullt så kvikk Hun ble lagt inn på sykehuset på lørdag, men er så vidt jeg har skjønt på bedringens vei, skal en tur bort dit etterpå.

Ha en god mandag da folks...


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits