Nok en dag i solen...

I dag kunne det gjerne ha blitt sånn......


... men siden jeg har småbarn i huset


... så fikk det heller bli sånnAng vinen, så har jeg også friskt i minne fjorårets hvitvinfyll hos Merete fra midt på dagen til hun la meg ;o)))) Ingen god dag på søndagen. Men takket være hennes bror, så lært jeg masse fotografering den dagen da.. så lenge jeg hang med.

Jeg har sittet et par timer i solen de siste dagene, veldig deilig - og ja, Merete og Anita - jeg har brukt solkrem i fjeset ;o) Veldig flink da. Det vil ikke gjøre noe å få litt farge kjenner jeg. Men det er definitivt ikke noe bikinivær akkurat. På nettene er det fortsatt oppe i 15 - 16 blå kaldegrader, og det er vel egentlig ikke så varmt på dagen heller, MEN solen varmer litt den.

Har rydda litt snø, møkka i stallen og vært sjåfør for Per og også kjørt Maiken og Joacim hjem nå på kvelden. De har hatt bilen til Per noen dager da Poloen ser ut til kanskje ha tatt kvelden...

I morgen skal jeg først på kurs, grunnkurs hund, som hjelpeinstruktør, så er det bursdagsfeiring hos Anita på Nordstrand. Vet ikke helt om jeg skal kjøre selv el ikke enda. Har tilbud om å bli kjørt inn av Maiken og hentet av Per, men vi får se hva jeg velger.

God kveld/nattIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits