Mens vi venter på våren...

... så knipser jeg masse bilder, er jobbtaxi for Marthe, gjør noe inne i huset og noe i stallen, lurer med meg noen ut en gang i blandt, osv osv
 


Jeg rir ikke for tiden, det er kjipt. Jeg har ikke ridd noe mer etter å ha prøvd et par ganger på Kylian. Jeg får det rett og slett ikke til uten at det gjør veldig vondt i den ene armen og i begge hender, dessuten klarer jeg ikke å holde skikkelig i tøylene så sånn er det. Skal til mer undersøkelse den 23... de prøver å finne ut hva som har skjedd med nervene. Krysser fingrene for at det går seg til etterhvert. Jeg vil også ri og starte ute "sammen med alle de andre barna"
I mellomtiden har jeg pensjonert Unik, hvis/når jeg kommer dit igjen at jeg kan ri igjen (la det ikke ta så lang tid da) så får jeg se om han kan settes igang igjen uten at beina hans protesterer. Han ser hvertfall ikke ut til å plages med å være pensjonist. Han har ansvaret for lille føllebøll alene nå, ettersom jeg har flyttet Bam Bam i egen paddock så hun kan få ro og hvile til det neste føllet kommer. Hafrun er her 3-4 dager i uken og møkker, og hun har hvertfall en kose/pussedag med han og det liker han seff veldig godt.

Unik først, Kylian etter ... ikke verst med fri daEllers så røyter alle, og i særdeleshet Bølle-Joy, og det pleier jo være et sikkert vårtegn ;o) Gjør ingenting det, det har vært en lang vinter. Det å drive med hest er alltid tyngre når det er mye snø, men for all del - dette må jo være den beste ordentlige vinteren på mange år. Takket være snø og kulde, så har jeg rene og muggfrie hester og rene hunder som kan fly ut og inn som de vil uten at jeg må stå klar med et håndkle 24/7. På den annen side så er det såpass med snø at det egentlig er bare ren høflighet av strømmen i gjerdene som gjør at disse virker fremdeles. Hele den nederste tråden, samt store deler av den midterste ligger under snø. Men ingen har gått ut i vinter da.. annet en en og annen elg som har tatt med seg en del tråder når de krysser.
Men koser meg med solen som har begynt å varme, fuglene som kvitrer og kommer og forsyner seg av den avrøytede pelsen som jeg legger ut til dem, lyse morgener og lyse kvelder. Kom igjen vår, vi er klare her!!

Bam Bam har lagt godt på seg, er stort sett blid og fornøyd - untatt når hun IKKE er det... men det er jo bare sånn hun er. Søt og blid til daglig, det var forøvrig hun som stresset mest når jeg skilte henne og C-Joy fra hverandre. Bølle syntes det var helt greit hun, mens jeg et øyeblikk var redd for at Bammis for første gang ikke skulle respektere gjerdet. Det går greiere nå heldigvis, hun har roet seg, og spiser opp alt høyet sitt ute og sånt. Må være litt deilig og gå uten et humørsykt lite føll ved sin side ;o)
Lille-Hugo, vår nye rottis er utrolig kul. Han er veldig kvikk og våken, har et temprament som sier "ikke bær meg´a, jeg er gutt asså!!! Han er superklar for å lære nye ting, og vi har begynt å leke med litt sitt og dekk og sånt ;o) Morsomt. Han vokser fort, er et matvrak og må derfor passes litt på, virker veldig uredd og går inn i de fleste nye situasjoner uten å blunke. Goe Hugo det ;o)Irish har fått en alvorlig hjertelidelse som ikke kan blir annet en verre med tid og stunder. Hun har hatt et par stygge anfall her hjemme, men har heldigvis stått det over enn så lenge. Hun går nå på hjertemedisin og det ser ut som at det har stabilisert sykdommen litt, krysser fingrene får at hun får være hos oss i mange år til.Willma er bare superdeilig superbaby enda hun. Ikke stort å si mer om den saken. Hun er stort sett flink til alt hun, bare det går på HENNES prinsipper - og ikke minst, i hennes tempo ;o) Hun er veldig flink med Hugo og leker masse med han. Hun har også funnet ut at når det er så mye sne, så er ikke gjerdet så høyt lenger - ergo veldig gøy å hoppe over!!!! Hrmf.Jeg har begynt å trene C-Joy litt om dagene. Hun pusses og jeg har såvidt begynt å leie henne litt rundt. Hun har vært veldig grei etter adskillelsen fra mamman sin, men de siste par dagene så har hun hatt litt høy bøllefaktor... Har ikke kunnet leies inn alene og vært dum og få dekken og grime!
Og snart er det helg igjen ;o)

Én kommentar

titinech

04.03.2010 kl.21:34

Hei AG super bra blogg :) hilsen meg og mamma ( Unni Børresen )

Skriv en ny kommentar

hits