En hest mindre fra i dag...

... I dag skal Angie også flytte opp på Hoel. Blir tomt uten noen Stine-hester ;o( Så nå må jeg dra på Hoel hver dag og leke med Stine ;o))) Og jeg er litt usikker på om kanskje Embargo skal dra i dag også... eller om det er i morgen. Anyway - nå blir det stille her. Litt deilig nå som jeg er skada, for tre hester er langt mindre å ta seg av en fem og seks ;o) Og når jeg har vært på sykehuset den 14, så vet jeg sikkert mer, og da legger jeg ut to ledige stallplasser.

Fra Nyttårsaften....

Blomstene Stine og Ketil fikk for å feire deres 10-års brylupp. De fikk dem av Line, Jan, Per og meg ;o)


De vakreste rosene jeg har sett... kjøpte de på Våg Senteret i Ytre Enebakk


Også var det litt raketter...


Per har akkurat reist på jobb med Gardar, og når han kommer tilbake, skal han til Mie og de i bursdag til Emilie ;o) Hun blir 4 år nå. Jeg skal ikke være med, både fordi jeg ikke orker å sitte så lenge av gangen enda, og fordi jeg må hente Gardar når han stenger kl 18... Så da så.

Har som plan i dag å få oppdatert HELE kontaktlisten på den nye (julegave)mobilen min (tusen takk Per ;o) Aberet er at jeg ikke får til å synke mot min Mac og OS´et Snow Leopard... ei heller mot en pc med en gammel engelsk (mulig cracket) XP-versjon, hverken med el uten PC-suiten... Så jeg må legge inn en og en og skrive dem selv.... blæhhhh - på den annen side får jeg jo ryddet skikkelig opp ... hehe

Fikk akkurat mld fra Therese nå, Embargo drar i morgeneftermiddag. Da har jeg bare mine tre hester igjen, og jeg regner med at jeg setter dem i storestallen. Bammis trenger ikke stor boks enda, så hun kan stå i en vanlig en. Da kan de tre, Unik, C-Joy og Bam Bam holde storestallen varm nok til at det ikke blir bånntæle i rørene, også kjører jeg varmen på en i lillestallen og låser den. Da fryser det ikke der heller. Lurt ja.

Skal også etterhvert begynne med det kjedelige arbeidet å endre på hjemmesiden min, men jeg må ha en plan først. Har ikke helt funnet ut hvordan jeg vil bygge den opp enda.

Ha en fin dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits