2010 - Tjueti - velkommen liksom ;o)

Nytt år, nye muligheter - har ikke noe særlig med forsetter annet enn "forsett å være usund og lev godt" Det får duge i år også. Men jeg skulle ønske jeg kunne strukturere meg litt mer - være flinkere til å spare på ting jeg legger ut feks. Jeg har blogget nå i borti 2 år, og skulle gjerne hatt det ut i bokform - tenk så kult! Så nå skal jeg begynne å printe det jeg legger ut hver dag.. statusen min på FB, innleggene her osv. Også skal jeg samle de i en bok, jeg skal begynne å scrappe livet mitt...  Når jeg tenker på hvor fort tiden går - og hvor mye man opplever hver dag, så kan det bli en morsom minnebok for meg selv. For kanskje er det meg og alderen min, eller så er det at vi blir overpumpet med info hver eneste dag sånn at man ikke klarer å huske mer enn en brøkdel av det som skjer... Jeg føler at jeg sier "å jøss er det sååå lenge siden?" alt for ofte.

Sitter for tiden veldig i ro iom jeg har ramlet av hesten min, brudd i et skulderblad, en prolaps i nakken som ligger på en nerve, noe ribbein osv. Veldig kjedelig, men har klart å unngå å gå fra forstanden takket være mac´en og bilder ;o)
Jeg er heldig som har så mange som hjelper meg - Marthe og Maiken her hjemme, særlig har Marthe tatt store deler av morgen- og kveldsstell av hester og smådyr. Jeg har gode venner bla Stine som tar masse i stallen og som har vært Marthes avløser ved behov/mulighet. Når Unik var igjen oppe på Hoel, så var Marie og Martine suverene som tok seg av han hver dag. + + + alle som har hjulpet meg - takk skal dere ha.

AG

Herlige Lone


2 kommentarer

Bente og nurket

03.01.2010 kl.13:31

Godt nytt år til deg og dine Anne-Grethe, og riktig god bedring! Stor klem med sikkel fra meg ;)

Bente og nurket

03.01.2010 kl.13:36

For pokker! nå klarte jeg å slette kommentaren din i bloggen min - men takk for gode ord i alle fall! Hilsen Bente med ti tommeltotter ;o

Skriv en ny kommentar

hits