Jeg er etterlyst!!! Takk ;o)

Fått en del mail ol. siste tiden... "Hei, lenge siden aktivitet på bloggen din, alt i orden med deg?"

Yess, alt i orden her, men en del å gjøre. Og når jeg er på mækken min, så blir det ofte mye bilderedigeringer og tull og fjas på fæjsboka som tar tid. Per har begynt å jobbe igjen, og jeg har dermed fått en del mere å gjøre - uæh... jeg må gjøre husarbeide - jeg som HATER det!!

I tillegg har jeg flyttet Unik opp på Hoel for vinteren, han skal stå der til 1.3, fordi jeg ønsker å ha han i gang i vinter også. Og om jeg var i tvil når jeg flyttet han opp, så er jeg hvertfall IKKE i tvil nå om dagene. H*lvetes møkkaværet som er nå om dagen er jo bare helt sykt. Paddocker og alt er jo så våte at hestene sklir nedover i stede for å gå - har hjertet i halsen hver gang de setter i gang med å galoppere jo...

Så dagene går med til å fore og sette ut her, dra opp på Hoel og ordne med Unik, vaske klær, møkke bokser, vaske gulv, ri, jobbe med bikkjene (jeg fant ut at de var dødsulydige, hopper opp, bjeffer, maser, overfaller i sofaen osv osv - så nå er det full innstramming ;o) jobbe med føllebøll, stelle smådyr (nå har jeg jo fått to Chincillaer også - Gismo og Gimli), handle, lage middag, vaske mere klær, vaske dekken osv osv .... Også er det en og annen utstilling, bla i morgen skal jeg til Lillestrøm med Irish og Wilma på Dogs4All - kanskje Irish blir Norsk Champion der... Det dukker også opp noen stevner her og der - har startet mye med Unik dette året. Litt varierende resultater, men det er som oftest tungen hans og/eller kikkinga hans som drar ned poengene! Vi jobber videre med det. Driver nå og gir han Magnesium, noen hester demper seg litt av det - vi får se.

Chillaene

dsc00337

dsc00341

Gimli, som det er bilder av her, er den tammeste av dem - han kommer opp i hånden og skal kose og småbite litt. Men det går sakte fremover med Gismo også - når tar han rosin rett ut av hånden min uten å nøle ;o))) Det er ingen som skjønner hva jeg skal med dem (særlig ikke Per) men det gjør jeg, for jeg syntes de er koselig - så da bryr jeg meg ikke ;o))))

Det går som sagt mye tid til bilder om dagene, har lagt ut en del album på Face... greit med gratis lagringsplass hvor man også lett kan share bildene til de man ønsker. Noen linker følger....

Trening for Tone Johansen sist onsdag på Hoel

Klubbmesterskap sprang, 90 cm og 1 m, Askim Rideklubb

Mine vakre dogge-jenter ;o)

Klubbmesterskap sprang, 70 og 80 cm, Askim Rideklubb

Klubbmesterskap dressur, Askim Rideklubb

Glava-Cup, dag 2, Hoel

Trine-Lise helgetrening, dressur

Stine rir Angie alene ;o)


I går kom Per hjem fra jobben og sa at han hadde vært inne på hjemmesiden min... "og der har det jo ikke skjedd mye i det siste... " Hehe, da er det på tide og våkne - når til og med HAN ser at det er lenge siden siste aktivitet.
Skal forøvrig oppgradere hjemmesiden min nå etterhvert, venter på en kompis, Maki,  som skal ordne litt for meg. Blir nok bra det.

Nå skal jeg straks ut og fore, har fem hester på stallen her nå - Loopie og Danny til Stine og Malin, Danny er skadet og har vondt i en del bein, så vi får se hvordan det går. Loop er på "ferie" siden hun har gått effektivt nå siden Stine tok over selv, dessuten så trengte hun å få opp Angie på Hoel noen uker - lettere og ri inn der oppe fant vi ut. Ellers så er det mine to, Bammis og Bølle samt Ida´s Charity som er på rehab med sine vonde bein. Skal snart ha vet til å ta ny ultralyd nå, og er alt i orden så skal jeg begynne å ri henne opp!

Etterpå skal jeg opp og ri Unik og Corrie, begge på bakken i ridehuset ;o)
Må også få vasket over Irish og Wilma til morgendagens fesjå på Lillestrøm.... Tar dem på vaskerommet i stallen senere i dag.

Have a gudd day folks ;o))))

På torsdag var Per og jeg på maccen men Flipp og Milie - koselig
img4142

Min elskede Hugo som har forlatt oss ;o(((((
img1962


2 kommentarer

Linda

28.11.2009 kl.08:48

WOW. Det står til liv jo..... Og nå skal jeg MASE om at du skal ta med en cd med bilder fra Frankrike til meg i morgen;-) Siden jeg aldri ser deg må du jo det.. hehe

De derre chincillaene var dritsøte da!

AG

28.11.2009 kl.10:28

Jeg skal begynne på dem i kveld - promise.... hehe

Skriv en ny kommentar

hits