Føllvisning, blåmerker, bil og hvor er sommeren

Denne er fra 29.07 ....

11 hester er foret, fire er satt ut, fem stod ute i natt... og to står igjen i stallen og spiser. To kaniner flyttet over i en boks og foret, en sulten katt har fått mat, fire ekstatiske hunder har fått mat, medisiner (Wilma og Hugo) og bandasje (Hugo) og nå ligger jeg på sofan og har spist frokosten min og er nede i kaffekopp nr fire. Venter forsåvidt bare på "jatakk" meldingen fra Per, som betyr at han er våken og gjerne vil ha kaffe ;o) Marthe har bitt frisk igjen, og dro på jobb kl 8.30 og Maiken ligger og sover enda.

Plan for dagen er å møkke noen beiter, ta i mot vetten (Bandit vaksine, Bam tenner og Danny sjekkes for neseblødningene sine), utvide et beite, ri Unik, trene Elona og dra med Bammis og Joy til JJ og begynne å gjøre dem i stand til føllvisningen i morgen. Vi skal i ringen kl 8.45 så jeg gjøre så mye som mulig i dag så vi kanskje bare har igjen og flette i morgen ;o) Må vel være der i 6.30 tiden i morgen. Det blir en lang dag, for på ettermiddagen skal Per og jeg til byen, både for å spise middag, gå på Madonnakonsert og kanskje noe godt i toppbaren på Plaza etterpå. Evt om jeg får lurt han med meg til The Ferryman på Aker Brygge for en Guiness eller tre ;o))))) Nam.

Jeg har vært på utstilling med Irish og Wilma. Wilma syntes det var helt forferdelig, så nå må vi virkelig begynne å trene på kontakt med andre mennesker INNE i en ring!! Utenfor ringen er det helt ok - inne i en ring er det helt pyton. Stakkars. Hun fikk BIR, men jeg valgte å ikke presse henne noe mer den dagen så hun slapp gruppefinalen. Irish fikk HP og vi kunne dra hjem med premie og sløyfe til begge. Per kom også innom sammen med Elona og det var kjempekoselig. Han tok med seg Elona og Wilma hjem når vi var ferdige. Neste utstilling nå er for Irish sin del på Bjerke i august, da er det NKK igjen. Tror det er mange dogger påmeldt der ;o) Neste gang Wilma skal på utstilling, blir det bare for å se på tenker jeg. Hvis jeg ikke finner ut når den på Båstad er, for det er en liten en i forbindelse med en jaktutstilling, så da kan vi gjøre det til en positiv opplevelse der.

Elona har slått seg greit til ro. Hun er mammajente så det griner etter. Hun kan begynne å hyle fordi jeg går inn i en av stallene så hun ikke ser meg, og så stopper hun med en gang jeg kommer ut igjen. Noen ganger så vil hun ikke spise maten sin før jeg kommer inn på kjøkkenet og er der.... sånn er jo forøvrig Irish til tider også - haha. Wilma derimot - HUN klarer å spise opp all maten sin helt alene alltid. Elona er et utyske - hun hopper opp på benker og stjeler ting, hun stjeler og ødelegger sko, hun liker ikke kjøtt og pølse og sånt, hun elsker vann som renner, enten det er fra takrenna når det regner eller fra springen, hun elsker å dusje i sprederen, hun har ikke noe respekt for at hun er større en fanget ditt - hun skal opp og ligge i fanget uansett, hun er verdens elskeligste lille hund med verdens største oppmerksomhetsbehov. Det er noe av grunnen til at jeg skal begynne å trene henne - får å se om det kan brukes til noe fornuftig ;o) Kanskje hun blir en racer i lydigheten. Hun er meget oppmerksom på meg, gjør allerede omtrent alt for meg og vil uansett trenge trening for å bli litt mer konsentrert og for å kunne roe seg litt ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits