Hudproblemer, drektighet og bukkhov....

Min søte lille Bam Bam er bekreftet drektig igjen ;o) Hun er bedekket med JJ RayBan og jeg har store forventninger til dette føllet. Egentlig hadde jeg et stort ønske om å bruke Anka og Connie sin Tobajo Pik Disney for han er dødslekker. Men optimistisk som jeg er, så er jeg overbevist om at jeg allerede har fått et flott hoppeføll, og helt sikkert kommer til å få et like flott et til neste år. Det betyr at jeg kommer til å ha to flotte hester etterhvert, og om det skulle vise seg å være hoppe det nye også, så vil jo mulighetene til videre avl være super. Og derfor vil jeg ha to forskjellige linjer ;o) Men skal følge godt med på avkommene til Disney og se hva jeg gjør om to år ;o)

Var hos vetten i går med tre hunder, en gammer herremann ved navnet Hugo og to babydogger Wilma og Elona. Det var litt av hvert som skulle ordnes. Hugo skulle ha sjekk av bein og ny vaksine samt resept på Glykosamin. Wilma skulle sjekke ørene sine hun hadde fått ny betennelse i ørene og litt allergi mellom potene, så hun fikk piller og dråper. Til slutt var det Elona sin tur som også har hudproblemer, en form for atopisk allergi, så hun har fått salve og dråper samt vaksine. Også var det resepter på markkurer til både hund og katt (takk til den idioten som sørget for at man nå ma ha resept på også dette)

Unik sin ene sko (den på bukkhoven) hadde vridd seg noe, så Petter som har sommerferie var grei og ba meg komme i dag. Han er litt bekymret for utviklingen (negativt) på den hoven og har gått i tenkeboksen for hvordan han skal gjøre det best mulig.

;o) ha en fin dag ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits