Så mye å si ;o) bla skal vi få en ny hund ... igjen ;o)

Det har vært rene sydenværet så det har vært mest ute og litt inne. Og jeg har tatt så mange bilder, så det går med masse tid til redigering.

hundefronten skjer det noe hele tiden. Anita og jeg var jo i Trondheim forrige helg og stilte Irish på NKKs utstilling i Stjørdal. Vi dro på fredag, var fremme i 22-tiden, tok litt mat og en øl eller tre og la oss etterhvert på verdens varmeste hotellrom. Morgenen etter fikk vi bytta rom!!! På lørdag ruslet vi rundt i byen, Irish var seff med. Hun fikk være med på alle uteserveringsstedene så lenge vi satt ut mot veien, hun fikk servert vann og vi mat og drikke ;o) Jeg tuller ikke om jeg sier at 90% av alle som gikk forbi kom bort og hilste på henne - gjett om hun hadde godt av det. Vi spiste og shoppet hele dagen ;o) På eftan kom Laila og Lone, så vi spiste middag med dem før vi tok kvelden. Søndag var det opp i otta, spise frokost, pakke og sette seg i bilen igjen. Vi kom til Stjørdal litt etter Laila og de, så vi kom til ferdig oppsatt telt og greier. Det var også greie parkeringsvakter (!!!!) der, så vi fikk parkere rett hve der vi satt ;o) Etter en del venting var det vår tur og Irish og jeg var inne først, deretter Laila og Modesty - og så kom det jeg hadde håpet på... Irish de Molosse Antique ble BIR, fikk CERT og CACIB og jeg ble så glad så glad ;o) Jeg dro jo for å forsøke å få CACIB´et! Laila var grei og spanderte en pitteliten flaske med champis og vi hadde en minifeiring i teltet ;o) Modesty ble 2 beste tispe med CK. Anita og jeg bestemte oss for å bli til gruppefinalen (det var NKK for søren ;o) så vi fikk låne teltet og satt oss ned og ventet! Og det var inn og ut igjen ;o) Ikke noen gruppeplassering her nei. Men nok en gang har vi fått vist frem rasen. Vi var hjemme 01.30 om natten og da var det godt å legge seg. Takk til Anita for en kjempetur og takk til Per som tok i mot Bayaz og kjørte han hjem til Anita - snille mannen min. Takk også for hyggelig selskap, konkurranse og skygge i Trondheim til Laila og Lone. Vi sees i Moss om snart ;o)))

BIR, CERT og CACIB
af10

Vææææældig stolt jeg da
ags14

Kan ikke få dette vet du Irish... du er ikke gammel nok
af33

VI er gamle nok ;o)
dsc01074

Til torsdag skal jeg til Gardermoen og hente en ny hund. En DdB-tispe som er 10 mndr som trenger et nytt hjem. Det har blitt sykdom hos hennes familie, så derfor må hun flytte. En frisk og snill jente som lett innordner seg andre. Per og jeg har ofte snakket om å kunne bidra med det vi kan, og denne gangen passet det iom det er samme rase som de vi har, hun ikke er eldre en det hun er og vi har da definitivt plassen ;o) Vi ser mye på Animal Planet og lar oss berøre av det vi ser der, så pr i dag har vi også en fjernadoptert chimpanse fra Dorset i England samt to katter fra Dyrenes Hus. Så nå gleder vi oss til torsdag, mens de fleste mener vi er "gærne" men det er jo ikke første gangen så det bryr oss ikke. Hun heter forresten Elona ;o)
Elona
elona11

Oppstilling ;o)
elona14

hestefronten er det full fart. Bam Bam og Joy har vært på JJ-stallen og Bammis har blitt inseminert med JJ RayBan. Egetlig skulle jeg ha brukt Tobajo Pik Disney, men så har jeg tenkt frem og tilbake MANGE ganger. Jeg har jo C Joy etter Tobajo Picez og om jeg skulle ende opp med to fine hopper etterhvert, så er det fint å ha to forskjellige linjer. Og RayBan har også mere solide dressurlinjer enn Disney ;o) Så det blir spennende. Joy oppfører seg som føll skal - hun begynner å bli mere kosete og er vel egentlig ikke redd for noen ting tror jeg ;o) Det er 10 hester her nå, fem fastboende, 2 på en måneds sommerferie, en på full sommerferie og en på rehab frem til desember. Litt kult da. Og så kommer Al i slutten av måneden, og skal være her i tre uker. Unik har hatt to ukers fri, og jeg skal begynne å ri han igjen nå, men han er litt urein, så jeg får se om det er noe mere rusk ;o( Ellers så har jeg jo både Kylian, Loopie og Danny og ri om jeg vil. Stine og jeg red Kylian og Loopie i går, og vi skal på tur med dem (i regnet) nå om ikke så lenge. Har akkurat vært ute og foret, og da satt jeg de to inn så de kan tørke litt opp. Den 30 skal jeg til JJ-stallen og vise C Joy - det blir morsomt. Det blir en hektisk da for på kvelden skal Per og jeg på Madonnakonsert på Valle Hovin. Men vi rekker da det også tenker jeg.

Det gode hesteliv?
beite12

Charity
beite10

Maiken er i syden enda, og de storekoser seg. Hun har badet med sjøløver, shoppa, festet og badet og solt seg masse. Marthe er hjemme og jobber nesten hele uken på dyrebutikken på et senter i nærheten - hun storetrives. Og det er hyggelig for mor vettø ;o) Nå er begge ungene til Mie og Christopher her, og de skal være her et par dager. Både Philip og Emilie var med og så på når vi red Kylian og Loopie i går, og begge fikk ri en runde hver ;o) Tror nok Philip syntes det er mere stas en Emilie ;o)

Takk til Bethina for å få bruke bildene hennes ;o)

Fremme!!!
spaniasommer14

På tur
spaniasommer20

To flotte jenter
spaniasommer26

Og ja, det er hester i Spania også
spaniasommer30


Vi har kost oss i det SINNSYKT strålende sydenværet som har vært i det siste, brunfargen smyger seg på og alle har vært fornøyde. Marthe og jeg var på Solbergfossen og badet hundene her om dagen - jeg var uti til livet, mens Marthe badet helt - det var ikke kaldt. Wilma la på svøm nesten med en gang, Hugo hoppet uti og tok seg en tur, men Irish ville ikke svømme...

Godt å kjøle seg ned
af18

Marthe bader
af17


Alle bildene fra utstillinger ligger HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits