Irish og Wilma, BIRer, BIGer ;o) Og to nye hester

Altså - sist søndag var jeg på utstilling med Irish og Wilma i Tønsberg. Linda var med siden hun også skulle møte en valpekjøper på utstillingen. De skulle stille ut sin hanne for første gang. Jeg hadde bestemt meg i siste liten til å melde på denne utstillingen (takk til Linda som maste på meg ;o)))))) siden Linda trengte sjåfør pga sommerfest kvelden før. Også var det greit å få stilt ut Wilma på en liten utstilling ute etter sjokkopplevelsen i Stangehallen i mai. Hun trakk seg litt unna dommeren i ringen, men alle fremmede på utstiden fikk klappe henne. Uansett så gikk det veldig bra, hun ble BIR valp med god kritikk. Så var det Jaguar sin tur, de har som sagt ikke stilt før, men klarte seg utmerket, fikk slett rødt. Og så var det inn med Irish, og hun så ikke ut som hun hadde gjort noe annet i hele sitt liv, hun stod flott oppstilt, men enda bedre - hun løp som en dronning. Både Linda og jeg ble nesten rørt ;o))) Tydelig at dommer likte det han så, for han ville se henne løpe mange ganger fordi hun beveget seg så fint, særlig fra siden. Hun fikk BIR, CK og CERT!
I og med vi satt der med to BIR-damer, så valgte vi å bli til gruppefinalen. Og gjett om det lønte seg, Wilma ble BIG4 og Irish ble BIG3. Og at Wilma ble det var vel mest fordi det ikke var flere enn fire valper i gruppefinalen, men i Irish sin gruppe var det hele 8!!! Og likevel ble hun nr 3 - DET var stort det. Og det var heller ikke samme dommer som dømte rasen tidligere på dagen. Jeg smilte litt kan man si, faktisk fra øre til øre. Veldig stolt over de flotte og snille hundene mine.

Aureka de Lares Paradis aka Wilma, BIR og BIG4
img2918

Irish de Molosse Antique, BIR, CERT og BIG3
jarlsberg12

Stolte jenter... alle tre!!!
jarlsberg10

Irish er kjempeflott
img2862img2825

Lørdag var Per, Marthe, Maiken og jeg på Tusenfryd med Emilie og Philip - de var hos oss fra fredag til søndag. Jeg er som kjent en pyse når det gjelder karuseller ol, men de andre kjørte litt. Maiken tok sågar skycasteren eller hva det nå heter - hun er gal.

Emilie på karusellen
61910

... og Philip
61911

Is er godt
61912

Per og Maiken med ungene etter å ha kjørt tømmerrenna
61913

Per venter med ungene når Marthe og Maiken tok Jappen...
61914

... og de var vel litt skeptiske ;o)
61915

Maiken er en tøffing
tusenfryd13

På mandag kom Charity hit. Det er hoppa til Ida fra Lofsrud, og hun har en skade i beinet så hun skal hvile i ca et halvt år. Det var utrolig koselig at de ønsket å ha henne her da. Så jeg tar meg av henne både med møkking og stell, og de kommer når de har tid og lyst. I går, torsdag, kom Embargo tilbake - han stod jo her i juleferien. Og de ønsket også veldig gjerne å få komme tilbake hit. Han så fornøyd ut da han kom ut på plassen her.

Charity
dsc01034

Koser seg på landet
61917

Juhu - på tirsdag kom Stine hjem ;o)))) og hun hadde med seg den fine presangen til meg. Et Hard Rock-cafe martiniglass, som vi skulle drikke Cosmo sammen av, hun har kjøpt et til seg også. Og gjett hva som datt ned på stallgulvet når jeg hang opp salen min ;o( Så nå har jeg ikke fine glasset mttt. Litt lei meg for det.

Per har igjen forsøkt å luke og rake i hagen, det er ikke lett med Wilma i fri flyt bak der. Hun hopper, kjefter og saboterer så godt hun kan - og Per er like blid. Jeg hadde pælmet henne inn i hundegården etter ca 30 sekunder tror jeg ;o)

wilma13


wilma17

I dag kommer Tonje og plukker av Charity skoene hennes, så skal hun inn i hoppeflokken. Litt over 14 skal jeg ri for Trine Lise her, med Unik. Kl 19 skal jeg opp på Trippestad på sprangkurs for Tone med Al. Jeg skal ri på samme time som Stine, Line, Cecilie og litt Maiken. Maiken skal hoppe Kylian i dag og på mandag, fordi Stine skal hoppe med Danny ;o) Og jeg har Al fordi Marie er på vei til Frankriket. Og det kan jo bli spennede, jeg har ikke hoppa med Al siden jeg tryna med han på Blixland på en Tonje-trening. Gruer og gleder meg. Det er sprangtrening i kveld, i morgen på dagen, søndag morgen og eftermiddag og mandag kveld.

Jeg har nå bestilt og betalt overgang Oslo - Kiel med ferja for Maiken og meg samt to hunder i september. Hundene har fått plass på "båtpensjonatet" og vi har fått eget rom ,O) Gleder meg vilt til å dra dit.

Neste helg skal Per og jeg til Trondheim med Irish og stille henne på NKK der, vi skal bo på hotell fra fredag til søndag, det er så hyggelig at han skal være med ;o))))

Nå skal jeg ut og smøre mulen til føllebøll, hun sparka meg skikkelig i kneet i går, men det bryr hun seg ikke det minste om ;o))) - hun er bare så søøøøøøøøøøøt.

Her er det forøvrig masse BILDER av lille føllebølla

;o) - life is nice

61918

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits