Gress, snart følling og sol!!!!

Dette synet våknet jeg til i dag ;o) Marthe satt ut alle rundt 7 fordi hun var nede og sjekket status på føllingen da.
img0463

Onsdag red jeg Kylian på banen etter at han hadde stått i tre dager, og han var bare helt super - han gikk som en klokke og var helt kul. Han gikk sjenkelvikning i trav og galopp, temposkifter uten å slå av, travøkninger som det var spenst over osv. Skikkelig skikkelig morsomt. Flinke lille gullet det. Unik står fremdeles, skal begynne med opptrening (igjen!!) i morgen.

Onsdag var første dagen vi trodde kanskje Bammis skulle følle - det var jo også terminen hennes. Men på morgenen var hun urolig, hadde litt utflod og det var kommet melk i pattene hennes. Så vi passet på og fulgte med, ... og enda har det ikke kommet noe føll ;o) Natt til i går var jeg føllvakt og natt til i dag var Marthe det. Så vi bytter på ... takk Marthe ;o) Det ser forøvrig ut til at magen hennes har blitt noe mer bakover... så det nærmer seg nok. Spent spent spent og gruer litt og gleder meg masse. Mange tanker som kommer med dette, tenk om det går galt med Bam Bam, tenk om det går galt med føllet, tenk om det går galt med begge, men aller best - tenk om det går helt greit? Krysser fingrene jeg.

Bildebevis på at Marthe jogger ;o)
img0317


I går tok jeg med meg Per til Høøks i Moss. Jeg handlet inne gjerdestolper og mere tråd. Vi har begynt å lage gressbeiter til alle sammen. Jeg lar de stå på det et par timer om dagen i første omgang. Det er såpass kraftig det gresset som er der at jeg tar det litt etter litt. Skal ikke ha kolikk og/eller forfangenhet her heller. Alle hestene trives hvertfall helt utrolig godt i det lange gresset, og er dødsfornærmet når vi tar dem vekk derfra igjen... hehe. Foreløpig har de fått hver sine paddocker som er tilknyttet den paddocken de står i. Bam og Angie står sammen og de to andre hver for seg. Så har jeg trukket et stort gjerde på utsiden av de igjen som en sikring mot veien i tilfelle noen skulle komme seg ut. Jeg vil IKKE ha flere dyr påkjørt ute på den d*ittveien. Nemlig.

Koser seg i gresset..... og Bam Bam trenger en vask
dsc00907

.....
dsc00908

... bildene taler nok for seg selv.
dsc00910

Etter Høøksturen og gjerdejobben gjorde Marthe og jeg i stand en bane til Stine. Kyli fikk jobbet litt og han var så fin med nytt hodelag og ørehette ;o). Når hoppingen var ferdig og vi skulle ta ned banen igjen, så "kledde" vi av han og slapp han løs på banen, da ble det tid til å rulle seg lit... og å rope på mamma og de andre hestene når Stine gikk vekk fra banen for å hente grime til han. Det var litt skummelt det.

Pen gutt med nytt utstyr
img0318


img0329

Hoppe kunne han også ;o)
img0341

Mmmmm skal jeg få rulle meg?
img0387

Herlig.
img0413

Hvor er dere alle sammen?????
img0424


Vedrørende Stine og hennes hester, så la vi sal på Angie her om dagen. Ikke noe støy og ikke noe tull, bare snusa og det var det. Jeg strammet til gjorden litt etter litt og det gikk helt smertefritt. Flinke lille hesten det.

dsc00905

Nå er det ikke så lenge til jeg skal opp og vekke Marthe, vi skal en tur til Degernes til moderen. Jeg skal handle og vaske for henne. Koselig det - faktisk!!! Senere i dag skal Stine ri dressur på lillegull og det skal vel kanskje jeg også. Vi skal jo på stevne til mandag til Skiptvet, jeg skal ri Lb2 og hun Lb3. Stine skal også på Trippestad og starte 80cm med Kylian på søndag. Da er det Heimer cup der, Marie og Al skal også starte i 80. Og jeg, jeg skal nok opp og ta litt bilder jeg da ;o) Den siste uken har jeg faktisk tjent litt på bildene mine - det er gøy.

Bikkjene storetrives med at det er blitt sommertemeraturer og at dørene derved står oppe mer eller mindre hele døgnet. De løper ut og inn, bjeffer litt, sover litt, leker mye (ikke Hugo da) og ser i grunnen ut til å ha et godt hundeliv. De driver også med sjarmoffensive mot pus. Vet ikke helt hvorfor det, men de har vel sin grunn da ;o)

Irish i farta ;o)
img0443

Wilma vil bli kjent med pus
img0235

Det lukter da virkelig katt her...
img02412 kommentarer

Linda

29.05.2009 kl.10:26

Lykke til med BamBam

Julie

30.05.2009 kl.11:56

Hei.. ja det tar helt overhånt. Tar meg nok en tur innom snart.. Har ikke hørt noe fra Irland enda, men jeg venter spent hver dag. Masse fine bilder fra stevnet. Ikke rart du tjener penger på dem ;) Lykke til med føll..

Skriv en ny kommentar

hits