Stevner, føllboks og Irish har ikke SAS ;o)

De siste dagene har bestått av følgende

.... Torsdag var det drive-in stevne på Trippestad HELE dagen. Heldigvis var det sol og pent vær. Maiken var også med, så vi satt og så på i mange timer. Vi hjalp til et par ganger med å bygge om banen også. Marie var flink med Al, hoppet en veldig fin runde i 70/80 cm, og begynte ikke så bra i 90 så da datt hun til slutt av ;o) Men d tok seg opp igjen på slutten ;o) Henriette, Malin, Mia, Charlotte, Emma, Christian (begge), Cecilie og Line red fra oss ;o) Kan hende det var flere også, men husker ikke i farten ;o) Ligger stort fotoalbum ute på nettet. Maiken har tatt de siste bildene ... På kvelden hoppa Stine med Kyliangullet på det nye hindermateriellet. Gikk bra når jeg først klarte og lage en skikkelig bane til dem.

Marie og Al i 70/80 cm
askim146


.... Fredag var sjåfør stort sett hele dagen. Moren min skulle kjøres tur-retur Halden da hun skulle til tannlegen, og jeg handlet for henne der. Da jeg kom hjem var det Marthe sin tur som skulle kjøres til Ås. Min bror fylte 50 den dagen, og jeg fikk Maiken til å reise innom Peppes i Oslo og gi han gaven fra oss. Hadde alliert meg med Else så jeg visste hvor de var. Han og Else fikk i presang at de ble invitert ut av Per og meg til middag i Oslo i midten av juni. Vi holder mat og drikke og de holder en evt. egen overnatting i Oslo, vi leier inn på hotel som vi gjorde sist vi var på konsert. Han fikk også 50 roser, og ble kjempefornøyd. Og gjett om jeg var glad for at Maiken var i Oslo, så slapp jeg og kjøre inn dit også! Skulle ri Kylian før stevnet også. Takk takk Maiken.

.... Lørdag var det det stevne hele dagen, hvem har vel sagt at dressurstevner går fort? først red jeg, fikk hele 48% - så dårlig har jeg aldri fått før, men det er også første gang jeg har vært på et stevne hvor halvparten av rytterene blir underkjent og vinner har noe sånt som 58ellernoe poeng, til og med LD-ryttere ble underkjent. Halvveis i klassen var det som om dommer fant ut at ingen var godkjent enda, så da gikk plutselig alle opp 10%. Spiller i grunnen svært liten rolle, Kylian gikk fint, jeg hold meg i ro og red videre når han ble skremt av presseningen som lå langs banen (!!!!) Flinke lille gutten det. Ole Marius fikk en 5 plass med 52-3og noe, Line en tredje med 56og noe ;o) Grattis til dem. I La så var det Stine inn først og så Line et par hester etter. Stine slo Line med 3-4 %... Traff også Marte der, veldig veldig koselig ;o) I løpet av dagen hadde vi funnet ut at vi skulle ha en liten "fuktig aften" hos oss på kvelden og det som i utgangspunktet skulle være bare Stine og meg ble også med Line, Jan (Stines), Ketil (Lines) og Per i tillegg. Så vi hadde det veldig koselig, grillet og satt ute til rundt 01.00 tror jeg.

Sekker med jord var d*itskummelt (foto Marie Nordskogen)
img9086

Men gikk veldig fint resten da (foto Marie Nordskogen)
img9165

Line og Salvador
img9642

Ole Marius og Skaregutt på premieutdeling, de fikk verdens MINSTE sløyfe
img9578

Stine godt i gang med Kylian i La
img9548

Svært så avslappet gjeng på kvelden. Kjempekoselig.
img9731


.... Søndag var stille og rolig, Stine og jeg rydda i stallen og fikset og slækket. Gjorde ikke så mye annet en å vase rundt. Jeg fora og satt ut på morgenen, det var vel den største anstrengelsen jeg gjorde den dagen.

.... Mandag var en GLEDENS dag i forhold til Irish. Hun skulle til vetten kl 14 i Fredrikstad for å scanne hjertet for å få en diagnose på mulig SAS (som hennes far døde av i fjor). Jeg har gruet meg så lenge til denne dagen og jeg var helt kvalm når vi kom frem. Og så gikk alt helt superbra!!! Irish er helt frisk og det var ikke noe mere å tenke på. Linda, som også var med, og jeg var like glade tror jeg. Veien hjem gikk som en lek, jeg hadde tatt med meg Wilma også, så jeg stoppet så de fikk leke i vannet ;o) Maiken var på Hoel og red Al, og da var det ikke så mye mere å gjøre for meg den dagen heller. Marthe er hjemme og tar både stall og foringer så jeg er i ferd med å bli VELDIG bortskjemt. Men nå skal jeg begynne å ri Unik igjen, så da er det på´n igjen ;o))) Mange takk til Marthe, du er kjempeflink om dagene. Jeg spurte Per og Gardar om de kunne gjøre i stand en større boks for meg til Bam Bam og den nært forestående føllingen, hun har termin i morgen!!! Jeg hadde tenkt at de kunne ta ut en mellomvegg mellom to bokser sånn at hun fikk dobbelt boks, eller at de skulle ta vekk fronten på den innerste boksen i lillestallen og lage en grind/port i front midlertidig. Men gutta tro til og lagde en permanent stor boks de, så nå har jeg fremdeles 6 bokser, fem vanlige og en gigant ;o). Fronten ble tatt ut og snudd, og skrudd opp mot døren. Flinke flinke gutter det. Bammis syntes det var kult å stå i så stor boks. Livet er herlig ;o)

Badedyrene (klikk på bildet så ser du resten av badebildene også ;o)
img0018

Sånn ser det ut når du titter inn i lillestallen nå ;o) Takk Per og Gardar
dsc00899

Se den store fine boksen da
dsc00898

Nå i dag har jeg stort sett ligget på sofan, ikke helt i slaget, men har brukt tiden til å redigere og fikse på bilder. Har også sagt ja til å komme opp på Ellingsrud i kveld for å ta bilder av en Lars Rasmussen trening der, Maiken blir med så det blir hyggelig. Til helgen skal vi på stevne igjen, Stine og jeg med Kylian... dvs til mandag blir det vel - siden det er pinsehelg. Helgen etter er det utstilling i Drammen, NKK for Irish, helgen etter der er det både Irish og Wilma i Tønsberg, men da blir Linda med så jeg har hjelp... så er det vel et stevne igjen osv... Og jeg har også meldt til NKK i Trondheim i slutten av juni - tenkte Per skulle få være med dit. Har veldig lyst på et CACIB el to før hun fyller to jeg ;o) I kveld så begynner føllvåkingen i stallen, Marthe hadde lyst til å ha første økt, så vi få se hvordan vi løser det. Feltseng i lillestallen eller på vaskerommet ... evt. en babycall og ligge nede. I have to think!

Avslutter denne bloggen med Wilma som bare har litt underbitt ;o) (mobilbilde)
dsc00902


Én kommentar

Maiken

26.05.2009 kl.15:34

søte, søte wilma

Skriv en ny kommentar

hits