Snille barn, hindermateriell og ellers alt bra

Marthe har gitt meg en friuke fra stallen. Dvs at hun står opp og ordner foring og utslipp på morgenen, hun møkker alle boksene, pakker høy, gjør i stand til foring på kvelden, samt fyller vann ute og inne. Ganske behagelig faktisk ;o) Maiken tok Al på mandag, red og møkket for han - så pga snille barn så har jeg fått en liten "hemmaferie" ;o)

I går hadde Stine og jeg en opprydding i storestallen. Hev ut stevneskap, kasser og esker samt den litt lealøse hylla. Satt inn en skikkelig hylle som er mye dypere og som tåler mye mer. Hang også opp to salhengere. Det ble veldig god plass der. Den 1. Juni kommer det en ny hest hit, og den skal også stå i storestallen. 4-årig skimmel arabervallak som heter Bandit, og da var det greit og få ryddet opp skikkelig før det blir fullt der. Til uken skal Marthe og jeg gå løs på vaske- og for-rommet. Puh...

Nå håper jeg du er inne og ser på bloggen min Anette, ryddig nå vet du ;o)
dsc00889

dsc00890


Unik går fortsatt i sykepaddock og syntes det er d*itkjedelig. Men men, ting tar tid har noen lært meg. Jeg har uansett hester nok å ri på om jeg vil. Forrige tirsdag red jeg Corrie til Malin for Henriette. Funka fint det ;o)

Nå skal jeg straks gå og vekke Per, for vi skal til Hønefoss og kjøpe hindermateriell ;o) hos Kings Co AS Blir noen flere støtter og bommer. Da blir det bane her også. Når jeg blir rik skal jeg kjøpe dressurrail også.... 18500,-....

Her er det vi handlet, fint??
dsc00887


Til lørdag skal Stine og jeg dra med Kylian til Rakkestad Kjøre- og Rideklubb og starte henholdsvis Lb og La. Det blir jo nærmest bare et kosestevne. En hest ogha med og en klasse å ri. Skulle egentlig hatt med Loopie også, men hun er ikke helt i form om dagen. Maria skal også starte Chester i Mb, så får se om vi får med oss henne også ;o)

Førstkommende torsdag er det drive-in sprang på Trippestad, skal dit en tur også. Marie skal ri Al samt at det er nok å hjelpe til med der. Vet ikke hvor mange som skal starte da det er påmelding direkte på plassen.

img6712


img6719


Wilma sine ører begynner å bli bedre, hun fikk en soppinfeksjon i dem for noen dager siden, men jeg drypper dem to ganger om dagen og det hjelper veldig.

Ha en fin dag og oppfør dere pent ;o)

3 kommentarer

Anette

21.05.2009 kl.17:48

Hehe AG..Jeg er imponert!!!! :o)

AG

22.05.2009 kl.09:20

Det er bra ;o)

Julie

23.05.2009 kl.12:58

så fint og ryddig det har blitt =)

Skriv en ny kommentar

hits