Åh Mai du milde og etterhvert blir det sommer


Irish har vært på nytt apportkurs med Håvard som instruktør. Wilma fikk også være med den ene dagen, og da var det utrolig gøy å få leke med Vilje, nye valpen til Line. De holdt det gående i hvertfal 30 min, og det var veldig morsomt. Irish var flink fra start, helt tydlig at hun husket fra forrige kurs. Det var veldig moro. Det var bare hun som ikke var jakthund, de andre hadde jaktlabbis, gordon setter og 2 working spaniels. Håvard var som vanlig proff og delte villig ut med sin kunskap. Det var veldig kult å være på kurs igjen.

img6824


img6867

8 mai dro Gardar, Irish og jeg ned til Kristiansand for å stille på NKK utstilling lørdag 9 mai. Vi bodde på Rica Dyreparken sammen med Laila og moren og på kvelden spiste vi middag med dem. Laila og jeg gikk på tur med Irish og Modesty og lot de få leke litt.

img7522

På utstillingsdagen var vi heldig med været iom vi skulle stille ute. Halve utstillingen var inne i en hall og den resterende delen var ute. Ingen tvil om hvem som hadde de beste forholdene ;o) Men veldig glad det ikke regnet da. Det var en usedvanlig hyggelig dommer som virkelig brydde seg om bikkjene og som også kunne faget sitt (og rasen vår ;o) Det endte med 2BTK, CK, CERT og R.CACIB - gjett om jeg var fornøyd ;o) Laila fikk BIR og CACIB og var seff også veldig fornøyd.

img7671

Fine jenta med de nye sløyfene sine.

img7852

Siden det var en stressende dag, valgte vi å stoppe på veien hjem så Irish fikk bade og slappe av litt. Hun var fornøyd med den ordningen ... hehe

img7745

Vann er gøøøøøøøy

img7823

Per prøver å få orden på noen bed og ellers i hagen... hehe - det er utrolig hvor mye hjelp han kan få. Både Willma (særlig Wilma) og Irish er utrolig flinke til å hjelpe til....

img8090

3 mai var det igjen stevne i dresser med Askim som arrangør. Vi skulle opp på Trippestad denne gangen. Jeg red Al og Kylian i Lb og Stine red Kylian i La. Jeg ble nr tre med premie som nr 3. Masse hyggelige mennensker, og seff veldig mange kjente ;o) Line og Salvador vant i Lb, så vi var to Askimryttere på "pallen" kult!!!!
img7031

Al var jo så peeeen der ;o)

img7045

Line og Salvador

img7188

Meg og Kylian på en trav-økning. Fint satset 7 poeng stod det på kritikken ;o)
img7318

Grattis med første Line ;o)

img7426

Jeg er bare sååå stolt da ;o)

img7404

Stine i La med Kylian
img7490

Sprangtrening på hjemmebane. Jeg har jo litt hindermateriell, og nå har vi malt bommene (Marthe og Silje - takk for det) Så da har Kylian fått være spranghest hele uken nesten. Først hoppet han med Stine i salen. Veldig flinke - ikke én stopp!!! Ei heller på naturhinderet som faktisk sikkert så kjempeskummelt ut.
img7922


img7960


img7968

Et par dager senere var det Maiken sin tur, hun storekoste seg ;o)
img8034


img8045

Og tilslutt ville Marthe også gjerne ri han, og hun fikk jobbe litt med usikkerheten sin og tilslutt så hoppet også hun alle hinderene UTEN at Kylian fant på noe med henne.

img8099


img8100


img8158

img8102


Unik er desverre halt igjen, en strukket sene i det beinet som det var mest tull med sist også. Så han står igjen, men det er meningen at jeg skal begynne å ri han igjen om en drøy uke.

Have nice

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits