Sol, vår, ute og masse å gjøre

Kort oppdatering.......

På hestesiden har det gått veldig bra, jeg rir Unik hver dag og det er ganske så moro. Til helgen er det stevne igjen, så da skal jeg starte Al i Lb og Unik i Lb og La ;o)

Sist helg var jeg i Stangehallen med Wilma, hun skulle på sin første utstilling... og andre. Men det var faktisk helt j*vlig der inne - altfor trangt. Jeg måtte bære henne rundt der inne, og det er første gang jeg har sett henne usikker. Så enden på visa var at når jeg dro opp til Merete for å sove over hos henne, så endte det med at jeg ble overtalt av en kartong hvitvin, knallsol og hyggelige mennensker.... hmmm for å si det sånn, selv om det ble tidlig kvelden, så var det ikke det samme som at jeg stod tidlig opp dagen etter ;o) Men veldig hyggelig - tusen takk Merete ;o)

I dag har jeg vært på apportkurs med Irish (sammen med bare jaktfolk ;o) for Håvard. Skal dit i morgen også, fra 10 - 13, så skal jeg ri Unik etterpå, Stine og jeg skal ri programmet for hverandre.. Lørdag skal jeg både ri Unik hjemme og Al på Hoel. Skal også ri Al opp til Trippestad for Marie for hun konfirmerer seg da og skal ta konfbilde med Al. Søndag er det egentlig apportkurs igjen, men det må jeg ofre for tidligere nevnte stevne.

Marthe hjelper masse til hjemme og det er deilig.

Ha en god 1 mai helg ;o)

Én kommentar

Ann-Reidun Borgen

02.05.2009 kl.21:41

Lykke til!! Håper dere får en flott helg! Det apportkurset vil jeg høre litt om!! :)

Skriv en ny kommentar

hits