Alt som er glemt i det siste....

.... skal jeg prøve å få med her nå da. Bla så skulle vi jo på stevne, Maiken og jeg - og det gikk veldig bra for alle. Maiken ble nr 3 med plassering i Lb med Nutt og jeg ble nr 6 uten plassering med Unik og nr 10 med Kylian - veldig fornøyde begge to. I tillegg så startet Marie Al for første gang i Lc, og de red en pen og ryddig runde. I tillegg red Stine Loopie i Lb og Kyulian i La, og hun ble nr 2 i La faktsik, etter Maria og Chester (grattis med første plass til dere ;o) og før Rebekka og Dandilo (sikkert feil skrevet) Line red Salvatore også, og ble nr 4 i Lb også med plassering. Et morsomt stevne mao ;o) Og det var veldig deilig å kjenne at Unik holdt bra gjennom kort oppvarming og program. Jeg tok ikke noe særlig ut av han, så han gikk i et ryddig og pent tempo, og det fikk jeg også på kritikken - at jeg skulle ta han mere frem ;o) Han var spent og stresset i oppvarmingen, nektet å galoppere rett på diagonaler, kastet seg til siden, hoppet og danset... men vi fikk det til vi - selv på diagonalene. Eneste gangen han hoppa til var når Gardar reiste seg opp for å ta bilde av oss.... dumme hesten ;o) Men vi fikk nesten 61% og det er strålende med tanke på hvor lenge han har stått og hvor lite jeg hadde ridd han før stevnet.

Marie på sitt første stevne med Al
img4262

Utrolig kult å starte Unik igjen
img4619

Maiken og Nutt
img4747

Første gang jeg starter med Kylian
img4923

Nutt var satt ut og Maiken fikk låne Corrine på premieutdelingen
img4942

Vakre herlige Unik, takk Marie for at du flettet han så fint
img4797

Kylian og jeg er klare
img4801

Line og Salvatore.....
img4878

.... kom på 4 i Lb
img4945

Ole Marius og Skaregutten
img4982

Maria og Chester
img5066

Premieutdeling La - se tøffen som nr 2 da
img5158

Æresrunder er kuuuuult
img5162

Og Marthe var med og fant seff en fjordfant
img4652

Resten av uken har gått med til å ri, ri, pusse hest, ri, kjøre bil, ri, pusse hest - glemte jeg å møkke for hest?, ri osv ;o) Også hadde jeg jo bursdag og siden jeg fikk en fin bursdagsgave av Per, så har jeg kjøpt masse nytt innen hest ;o) Ting jeg har ønsket meg, men ikke syntes jeg har hatt råd til. Så nå har Unik fått nytt Escadron-teppe og greier og greier ;o)

Hundene trives som bare det nå som det begynner å bli varmere. Når solen har vært fremme nå, så har døren stått oppe store deler av dagen - og de vaser ut og inn som de vil. Wilma er helt i 100 og har sjelden noe vondt nå, jeg ser at hun fremdeles begrenser noen av bevegelsene sine, men det er minimalt i forhold til hva det var. Jeg har meldt henne på til utstillingene på Stange 25 og 26 april. Gleder meg til det, mest fordi jeg skal bo hos Merete ;o))))) Jeg har også meldt Irish på til Kristiansand 9 mai, det blir mye kjøring det......

Våren har kommet til Per også ;o)
img5337

Godt å være hund om dagen
img5344

Rotta
img5352

Snart på tide og rydde i drivhuset
img5359

Hard å være hund om dagen
img5451

"Nå er jeg sliten, kan noen slippe meg inn?"
img5495

Våren er i kraftig anmarsj, og selvom det høljregner akkurat nå, så er det lange lyse dager, fine temperaturer, snøen blir borte, ridebanen er helt konge og ri på nå og Per har satt sommerdekkene på Rextonen igjen. Jeg rir masse hjemme igjen, Unik begynner å stabilisere seg litt, selvom han fremdeles tuller en del - men stakkaren har jo stått i mange måneder da. I dag skal jeg opp på Hoel og ri han der, fortrinnsvis fordi Anette skal ri Al også. Og på fredag og lørdag skal jeg ri for instruksjon for første gang på leeeeenge ;o) Og Maiken skal på sprangtrening torsdag og fredag. Marthe er hjemme og flytter antagelig hjem nå snart. Ting ordner seg litt etter litt.

Det er påskeferie og Maiken er på fjellet og kjører snowboard, Marthe er som sagt hjemme, Hafrun har skoleferie og har bestemt seg for at hun skal møkke i hele ferien, takk Hafrun - fint for meg ;o) I går kom hun hit kl litt over 8 til morgenfor, så dro vi til Hoel fordi jeg skulle ri Kylian, da møkket hun boksen hans, og så kom vi hjem igjen og hun tok med seg Sandra og møkket alle boksene her. Pakket høy og ordnet. Marthe var hos kjæresten fra mandag til i går, så da jeg hentet henne, dro vi også til Ski og handlet inn McDonald-middag til alle sammen - Per og meg, Marthe, Gardar og Hafrun. Ja til et sundt og godt kosthold. Hehe

Forresten så flytter Kylian hit til lørdag - det gleder jeg meg til ;o)))))

Ha en god regfull dag (som tar med seg resten av sneen) og fortsatt god påske til alle


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits