Begynner ting å årne sæ??? Håper det....

Jeg rir en eller flere hester hver dag nå. I dag har jeg Unik og Al, men Al skal ha fri og Marie er grei å møkker for han. I morgen har jeg Unik og Kylian, også skal jeg instruere (stevneforberede) Marie på Al, søndag har jeg Unik, Al og Kylian.. Og da tipper jeg hele dagen går ;o) Men da skal også Maiken være med - får hun skal også ri Titanic til Mia som er i Itialia og jobber for Christian Arnfinsen Øyen på stevne der i 14 dager. Så kanskje jeg får henne til å ri Al også, siden jeg har overtalt henne til å ri han i Lb neste søndag når det er stevne i Askim. Jeg skal ri både Unik og Kylian i Lb.

I går var jeg hos vetten med Wilma, jeg har de siste dagene konferert "albusaken" med et par andre vetter og fått det samme svaret av begge "du kan ikke ta sjangsen på ikke å sjekke" Og etter mye tenking og spørsmål både til min vett-venninne og Adolfo som utførte atroskopien (el hva det heter) så var det go! Først ble hun sedert mens hun lå i fanget mitt, og når hun sov skikkelig ble hun hentet. Et par timer senere fikk jeg henne sovende tilbake, pakket inn i to tepper og med varmeflasker og den FANTASTISK HERLIGE TOPPERS beskjeden at alt så fint ut. De så en liten sprekk, men kunne ikke kjenne den samt at det var litt irritert et sted, men ikke noe farlig. Ergo så lot de være å åpne venstre albuen ;o) I dag er Wilma helt på topp igjen, jeg jobber hardt med å holde henne i ro. Hun begynte kl 5 i morges, og iom jeg var redd hun skulle kave for mye, så stod jeg opp da. NÅ, når jeg egentlig begynner å bli litt trøtt og sliten (og snart skal putte Unik på hengeren og kjøre til Hoel for å ri han, FØR jeg drar i butikken for moderen og så hjem til henne og vaske leilighet) så har Wilma og de andre flata helt ut og sover som bare det..... Livet er ikke alltid rettferdig. ;o) Men jeg er så utrolig glad på Wilmas vegne, så det er greit ;o))))))

Senere i kveld skal jeg treffe Marthe, og vi skal gå og spise litt sammen før jeg (ganske tidlig) kommer til å ta kvelden håper jeg. Det blir en travel helg regner jeg med ;o) Stine er på tur, så jeg har både Kylian og Angie for henne ;o)

Have a nice and sunny day

2 kommentarer

Irene Myhrvold

20.03.2009 kl.10:25

Måtte titte innom og se etter nytt om Wilma:) NÅ ble jeg glad:)) Godt å lese at andre også må være morgenfugler pga hundene........våre har også lagt seg til uvanen at de skal opp TIDLIG!!Forferdelig, syns jeg:(Ha en fin helg, og gi Wilma en klem fra oss:)Irene & co

Anette

20.03.2009 kl.22:52

Flott at det ikke er alvorlig med Wilma!!Og så hadde jeg tenkt å ta turen opp på Al på søndag, må få trimma meg igjen vettu.. Og så har jo du tatt over som ponnirytter!

Skriv en ny kommentar

hits