God natt Vienna og sov godt... og hils til Kaos og de andre.

img37871

Adjø min vakre, lille, skrullete og elskelige Vienna. Hun ble 16 år, og jeg har hatt henne i nesten 7 av dem. Med et lite avbrekk da hun stod som terapihest på Gaustad. Hun har lært meg og begge mine døtre og ri, hun har gledet beboerene på Gaustad, hun har lært mange av småjentene som red her å ri og hun har gjort redde barn og voksne trygg på hest igjen. Hun har vært fotomodell på utallige julekort og bursdagskort og har toppet ørene laaaangt frem hver gang noen skrøt av hvor pen hun var.

Men forbeinet hennes holdt ikke lenger, vi har forsøkt det meste - og det siste året har hun bare gått og vært pensjonist uten sko. De siste par månedene har beinet vokst til det dobbelte og vært varmt og ømt. Og omslag og annet stell har bare dempet det en dag eller fem. Og etterhvert så endret humøret hennes seg også. Og da måtte jeg ta den tunge besluttningen som det er å ta et sånt valg. Min veterinær (som har hjulpet meg masse med henne) støttet fullt ut min avgjørelse og i går skjedde det..

Vetten ringte meg på morgenen i går og sa at han kom om en time. Og Når han kom fikk hun bedøvende og så tilslutt en overdose med narkose. Stille og rolig la hun seg ned. Og det var det, hun sovnet med hodet i fanget mitt. Så sendte vett meg inn og han og sjåføren på "hente"bilen ordnet resten uten at jeg var der.

Jeg er trist og lei meg, men vet jo at det var riktig og gjøre.


Kos deg i hestehimmelen Vienna, der kan du løpe og herje uten at det gjør vondt.

7 kommentarer

Helena

26.02.2009 kl.23:59

Nej men vad har hänt?

Ann-Reidun Borgen

27.02.2009 kl.10:52

Jeg føler med deg AG!! Men dere har i bøtter og spann med gode minner å se tilbake på!!Klem fra meg

Laila

27.02.2009 kl.15:45

Trist Anne-Grethe :-(....men du ga henne en verdig avslutning på livet. Klem fra meg

Linda

27.02.2009 kl.20:14

Uff og huff dette var trist AG. Men du må jo tenke på hennes beste, og nå kan hun slappe av og ha det godt. Tenker på deg

Heidi

02.03.2009 kl.10:49

R.I.P ViennaFøler med dere alle. Nå kan hun kose seg i himlen med Queen, på de evige grønne enger, uten lidelser eller no. Store medfølelser fra Heidi.

Bente og nurket

04.03.2009 kl.10:22

Føler så med deg Anne Grethe, jeg gråter jo nesten jeg og... Hilsen fra Bente

Silje,bikkja og kaninen;-)

28.03.2009 kl.13:38

Savner Vienna jeg også....Hun hørte jo liksom hjemme der hos deg.un hadde vel et fint liv da:-D

Skriv en ny kommentar

hits