Det går opp og ned, frem og tilbake...

De siste dagene har det stort sett gått i et. Først var det vinterferie hos Merete på Hamar - tusen tusen takk for hyggelige dager hos deg. Jeg koste meg utrolig sammen med deg og Anne. Jeg gjorde jo ingenting, og sov lenge og satt lenge oppe og så på filmer ;o)))))) Mens jeg var der fikk jeg noe fine bilder av Maiken. Hun og Gardar tok seg av hestene mens jeg var borte. Så de bodde hos Per og jobbet hele dagen. Takk til dere alle tre.

Irish er kul, bildet er tatt av Maiken ;o)
haha sta

Al er også foreviget av Maiken
grden 017

Emma til Merete er en ekte sofahund
img2820

... og fryktelig søt da.
img2827

På fredag flyttet det en ny hest inn til oss. Hun heter Angie, er en 3 års NV og skal stå her i tiden fremover. Hun som eier henne heter Stine og er en skikkelig ok voksen dame. Hun møkker gjerne en boks eller to ekstra når hun er i gang, og er ryddig og ordentlig. Hun har flere hester rundt omkring, og har nå spurt meg om jeg vil være med å ri sammen med henne i kveld, og det tror jeg at jeg skal. ;o)

På søndag dro Gardar og jeg med oss Irish til NKK utstilling i Bø i Telemark. Vi trodde det tok lenger tid å kjøre en det egentlig gjør, så vi hadde j*vla god tid for å si det sånn. Jeg har litt dårlig erfaring med NKK utstillinger, har aldri fått noe annet en slett blått, men på søndag fikk vi nr 2 unghundtispe og HP. Og en utrolig hyggelig dommer som tegnet og forklarte. Veldig fornøyd med det. Grattis til Linda og Fredrik med BIM, Norsk Champion og CACIB på Hooch, og grattis til Laila med først egenoppdrettet Norske Champion med CACIB og BIR til Modesty og nr 1 unghundtispe, resCACIB og CK til Donatella ;o)
Er det min tur i ringen snart???
img2845

Skjer´a?
img2848

Fredrik får alt han skal av dommeren han... sjekk smilet til Linda til høyre ;o))))
img2897

Litt stolt da
img2904

Laila og jeg til pers i unghundklassen
img2914

Pinnsvinet er topp å ha med på utstilling
img3055

Dommer tegner og forklarer og så frem til at Irish var utvokst ;o) Meget godt potensiale
img3073

Hooch BIM og Modesty BIR - grattis
img3085

Til slutt noen bilder av Maiken fra hennes glansdager som rytter, her med 2 premie i Rytter´n cup i Bærum.
img3829

Samme æresrunde
n6119555953904439631

Hun har forøvrig hevet seg på designerfronten og jobber nå med å få et design til bloggen sin som hun liker godt. Dette var et av forlsagene hennes, men klikk på det, og du kommer til bloggen og får se det som egentlig ble ;o)
maiken

Ellers så går det så der... jeg har noen familiemedlemmer som trenger litt ekstra om dagene, men håper jo at ting skal gå seg til etterhvert.2 kommentarer

Maiken

25.02.2009 kl.20:05

mange fine bilder : )hehe, designet til bloggen min ja ! hipp hurra : D koselig at du la ut det da : )glansdager som rytter ja, det var noe det. hmm, jaja, håper jeg kommer tilbake en dag : D

Bente og BB

09.03.2009 kl.16:23

Hei igjen, hvis vi skal ha "kveld" igjen, får vi ta med Stine (og Line). Jeg var med da navnet til Angie ble valgt... ;) Hilse masse da, og snart må det da bli vååååååår.. :-)

Skriv en ny kommentar

hits