BTK1, Cert og BIR, Al kommer hjem i dag og Arina drar snart.

De siste dagene har det vært fantastisk flott vær her ;o) Strålende sol, glitrende sne og rundt 10 - 12 minus på dagen, noe mere om natten. Vi har klart og holde vannet i stallene oppe, og hestene har vært godt påkledd så ingen har lidd noen nød. De står ute fra tidlig morgen til sent om kvelden. Og stortrives med det - nå vil ingen av dem ha mat inne nå.. bare på kvelden. Når jeg henter Al etterpå så har jeg tenkt å sette han i paddock med Vienna og Arina. Både fordi jeg må ha han i en paddock med lys om kvelden, så jeg slipper å gjøre om på de rutinene, OG fordi at Arina snart skal flytte, og da fortsetter Vienna og ha selskap. Arina skal til Tonje og bli avlsponny hos henne. Det blir fint og være liten ponny med stor flokk og grønne (nå hvite) gressganger ;o) Så snart hun har fått opp gjerdene på det stedet hun har kjøpt seg, så flytter de jo nærme oss igjen, så det blir ikke lange veien å besøke lille bonzaiponnien. Men blir litt trist å ikke ha henne her da. Hver morgen når vi tar på dekken så kommer hun med mulen sin og skal kose... da lukker hun øynene og bare står og "muller" Og på kvelden når jeg tar av dekken så lener hun seg inntil meg og koser litt, før hun legger på ørene og lurer på hvor maten er .. hehe.

Arina venter på maten sin
img2480

I går var det utstilling på Letohallen igjen. Linda var med som tilskuer (relativt uvant situasjon for henne ;o) og hjalp meg med å bære og være munterasjonsråd. Jeg var veldig innstilt på at det ble blått i dag også, men wow - den gang ei. Det gikk jo så utrolig bra ;o))))))

Først ble vi mønstret av dommer Marit Sunde, og så av dommerelev Inger (fra Bullebo) som hadde eksamen også ;o) Deretter fikk vi beskjed om å løpe litt og så var det full "kroppsvisitering" Irish stod pent og pyntelig, var greit interessert og så ikke ut til å syntes det var så ille som sist ;o) Men hun var litt opptatt av hvor Wilma var tror jeg. For hun var litt urolig. Så fikk vi rødt-rødt-rosa-rødt-rødt/hvitt/blått-rødt/gult, to pokaler og heder og ære ;o))) Det var jo så morsomt da. Blått forrige gang og rent bord denne gangen, så fort kan det snu. Jeg valgte denne gangen og IKKE vente til gruppebedømmingen iom det var mange og lange timer til. Og iom jeg har vært litt usikker på om Irish er litt lei utstillinger var det mest fornuftig å reise tidlig hjem. Tror hun var enig det.

Yesssss - jeg vant, jeg vant
img2505


img2704

img2677

Linda og jeg tok en liten shoppingtur på veien hjem. Først vanlig stopp på "gule måke" på Gardermoenkrysset, deretter en runde på Vinterbrosenteret. Og jeg fant meg noe jeg, en duppedings til å koble til podden, så jeg kan spille musikken via radioen i bilen, og en annen høytalerduppedings til å koble podden til som jeg kan ha med meg rundt. En pysjbukse, litt undertøy, kort og kake til Per (det var jo valentine) og litt sminke ;o)

hjertetettrosastor

Da jeg kom hjem fikk jeg melding fra Eva Kristin og en venninne - de lurte på om jeg trengte hjelp, og det sa jeg ikke nei til. Var kjempetrøtt iom at jeg var opp litt over 5 for å rekke alt jeg skulle før jeg dro kl 7.00. Og siden det har skjedd en del andre ting de siste dagene, så sov jeg ikke så godt heller. Så jentene møkket alle boksene og foret midtfor for meg ;o) Takk og takk. Og Eva ble glad når hun fikk vite at jeg skulle hente Al igjen, for nå skal hun ri han de helgene hun er i Askim.

På fredag var Maiken og to venninner her og tok hele stallen, satt inn og foret. Mens de gjorde det, dro Per og jeg til Tomb og hentet Frilla og kjørte henne til Tonje. Etterpå spanderte vi pizza på flinke jenter og så dro de hjem etterpå. Maiken skal forøvrig være her de dagene jeg skal til Merete og ta seg av hestene. Hun, Gardar og Per deler på jobben. Jeg er jo kjempeheldig som har så mye hjelp. Det så først ut til at turen min skulle ryke, men så var det bare så mange som stilte opp ;o))))) Så nå gleder jeg meg igjen, skal ha med meg ski og litt god mat og godt drikke ;o)

Livet går i berg og dalbaner... og det svinger fort - have a nice day

3 kommentarer

Irene Myhrvold

19.02.2009 kl.22:36

Halloen!Måtte innom en tur og gratulere med Irish sitt flotte resultat! Hun gjør det superbra,og jeg syns hun likner veldig på sin far:) Gratulerer med ny flott jente og, ikke noe dårlig valg:)Ha en flott helg, så ses vi plutselig igjen:)Irene & co

Ann-Reidun Borgen

20.02.2009 kl.16:01

Heisann solstråla!!Må få gratulere dere så mye med heder og ære!! Det har du virkelig fortjent!!Klem fra Ann-Reidun og vofsene

aurorapetrea

22.02.2009 kl.12:06

Hei! Jeg bare lurer på om Arina har dratt. Og om hun ikke har det, når hun drar. Tenkte jeg kanskje skulle komme innom å si hade... aurorapetrea

Skriv en ny kommentar

hits