Sliiiiiiiiiiten...

Eftermiddag - Nå er Al, Unik og Bam Bam inne. Det snør i alle retninger og Al syntes det var ukult å stå ute. Arina og Vienna er ute enda, for jeg har igjen å møkke boksene deres. Men de fikk litt ekstra høy, så da var det visst greit ;o) Jeg bare måtte inn litt - jeg er jo sliiiiiiiten i dag, ikke sant ;o) Også kokte jeg pølser og hadde kiosklunch - og nå angrer jeg litt... For om jeg IKKE hadde tatt pause, så hadde jeg sikkert vært ferdig nå, hehe.

Morgen - Først og fremst så er jeg sliten fordi jeg helt og holdent selvforskylt har tilført kroppen min fluider som har en bivirkning som dette å bli sliten.. særlig dagen etter... Men kvelden i går var helt utrolig deilig ;o) Kom til Anne i 19-tiden og vårt lille julebord kunne starte. Antrekk for kvelden var "mest mulig avslappet", menyen var fylt hummer fra Jocobs med Corona og lime til og frisker jordbær og Galliano-shots til dessert. Det var utrolig godt ;o))))) Vi husket å drikke vann også... selvom det bare ble et glass, men jeg er desto flinkere til å drikke vann i dag da. Tror jeg er på glass 5 jeg, og enda er jeg like tørst - puh. Men takk for i går Anne, kjempehyggelig - og jeg gleder meg allerede til Juli-bordet vårt ;o)

Eller så er jeg sliten fordi jeg ha vært syk i over en uke, og fordi jeg har fem hester hjemme som jeg prøver å gjøre alt jeg skal med, og fordi i tillegg til å være syk fikk jeg et astmaanfall så jeg måtte på sykehuset og få sånn pustemaske et lite øyeblikk. Men jeg har flere som hjelper meg i stallen, særlig Madelen har vært utrolig flink i det siste. Hjelper at Bam Bam er pussehesten hennes tenker jeg. Al og Unik skulle jo egentlig vært i Drøbak en stund. Unik skulle være der til opptrening og Al er satt ut på for. Men så var det ting som skjedde som gjorde at jeg valgte å hente hjem begge to.. så da ble det jo litt mye her. Ikke akkurat nedtrapping av hest hvertfall. Men så fort ting er oppe og går igjen, så skal Al tilbake til Chatrine som har han på for da. Men Unik sin opptrening tar jeg selv her. Han har roet seg litt, så det er mulig å ri han uten å føle at det er med livet som innsats. ;o)

De siste dagene har det stort sett vært full aktivitet. På fredag var jeg Sverige på kvelden og besøkte Mai-Britt. Hun er samboeren til den ene fetteren min - og vi har blitt kjent gjennom msn, så kom ikke her og si at nettet skaper avstand ;o) Jeg ble med henne til ridehuset hun trener på og så på mens hun longerte CS og Signe. Fikk noen tips som jeg har brukt etterpå. Stedet hun og Henrik har kjøpt var kjempefint. MB har laget egen hjemmeside hun også. Finnes her Jeg hadde egentlig tenkt å være hjemme til 21 for å fore, men det rakk jeg jo aldri ;o) - så var ikke hjemme før 23, men da hadde jeg med mac-mat til Per og Gardar som hadde foret da. Snille de.

I går kom Madelen til stallen rett over 8, så vi begynte å møkke og gjøre i stand med en gang. Så da kl var rundt 13, var alle bokser møkket og Unik var longert. Så jeg dro inn til byen og til IKEA. Der var det faktisk ikke EN ledig parkeringsplass noe sted. Og jeg angra som bare det fordi jeg dro dit, men siden jeg ikke var med å flytte for moderen - så hadde jeg sagt at jeg skulle ordne med det hun skulle ha på Ikea. Men så fant jeg plutselig et sted å stå, og kom meg inn og ut på 30 min og hadde fått alt det jeg skulle. Det var bra. Så var jeg på Jacobs og hentet maten til meg og Anne og så var det hjem igjen.

Fått gode nyheter ang SAS-sykdommen som faren til Irish døde av. Søsteren hennes, Inca, har vært til hjertescanning og alt var bra. Så nå er det bare å krysse fingrene for at alt går bra med Irish også. Hun skal scannes om to måneder. Så kanskje det blir valper til høsten her ;o)

Bam Bam har slått seg til ro her. Hun spiser og trives. Nå står hun og Unik sammen, vet ikke helt om jeg synes Unik er så gentelmann at det gjør noe, men det går seg nok til. BB er hvertfall veldig glad for å få stå sammen med han. Hun har begynt å stå med dekken da, og nå går det helt greit. Pussing og alt sånt går greit - bare man lar bakre del av magen være i fred. Men jeg kjenner litt på magen hver dag da - for jeg da får jeg litt informasjon om hvordan ståa er. Forøvrig har jeg kjøpt meg en bok om drektighet og følling, og jeg gleder meg til å sette meg ned og lese i den. Men vil vente til over neste helg, for jeg leser også til eksamen vi skal ha på Elverum da. Og det er morsomere å lese om følling enn pedagogik...

Nå skal jeg gå ut og møkke... jippi I dag hadde det egentlig vært helt greit å bodd inne i byen i en liten urban leilighet uten noen form for dyr og bare ligge på sofaen og småsove... Hehe. Men bare i dag da.

Slite-seg-opp-og-ut-og-vite-at-man-er-veldig-fornøyd-når-alt-er-ferdig-og-alle-hestene-er-fornøyd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits