Ny hest jo ;o), søle, gjørme, vind og JA vi bor i Norge vi ja.

I dag var Bam Bam ute for første gang hos oss. De skulle egentlig slippes ut som vanlig kl 8.00 og fores ute, men det var jo nesten orkan ute. Så da hadde det ikke blitt mye høy på dem om de hadde fått med seg det ut. Derfor ble det inneforing, og ingen av dem så ut til å ta seg nær av det. 9.30 gikk jeg for å sette dem ut, like j*velig blåste det, OG det var skikkelig kalde regnskyller og jeg bestemte meg for å sette dekken på BB. Selvom hun ikke liker det, men jeg lot som jeg ikke visste at hun hater dekken, så jeg bare slang et på, og det var det.

Ute var det kult, bukka og galopperte rundt, mens de to hvite stod litt forundret og så på. Og så var det tid for å begynne og undersøke litt hvor hun var kommet ;o)

Hmmm - hvor er jeg hen? Og MED dekken.. urk
dsc00602

Men masse deilig gjørme å rulle seg i
dsc00604

Og andre hester.. og MAT
dsc00607

Ja, da er deg greit.. her kan jeg være møkkete...
dsc00609

... og spise - da er alt bra ;o) Jeg blir!!!
dsc00610

Jeg har rydda skikkelig opp i paddocken, tok opp sikkert 15-20 stoplper totalt og sikkert 200 m tråd, lagde noen nye porter og ryddet vekk ødlagte vann- og forkar. Det er også MYE MYE møkk på beitene iom det har vært frost en stund. Og det var veldig mye møkk her når det ble mildt igjen.. Og en halv trillebåre veier 50 kg - og jeg er syk og puhhh, jeg orket en båre ;o) Får fortsette i morgen. Da har også Gardar sagt han skal komme og hjelpe meg. Det er bra.

Maiken var innom en tur etter at hun hadde vært i Spydeberg. Det var hyggelig.

På søndag var jeg også i Letohallen og stilt Irish. Da var Linda, Fredrik, Laila og Espen der også - veldig ok å være flere. Jeg var redd Irish skulle trekke seg for dommeren iom hun "lærte" det av dommeren dagen før, men det gikk veldig bra. Han var meget hyggelig og når jeg sa hva som var hendt, sa han at han var lei for å høre det, og brukte enda et min på henne. Hun fikk CK og ble 2BTK, Modesty slo henne og fikk Certet. Og Hooch slo dem begge og tok både Cert og BIR - og da fikk seff Modesty BIM også. Så jeg var glad for at Irish ikke trakk seg OG fikk et CK, Lailia var glad for at Modesty fikk Certet og Linda og Fredrik var veldig glade for at Hooch fikk BIR og ikke minst Certet... eller Certet og ikke minst BIR ;o)))) Alle var glade, er det noen sak da.

Både Madelen og Hafrun har vært og hjulpet meg i stallen i dag. Hafrun med Vienna og Madelen med Arina. Madelen skal etterhvert få hjelpe til med Bam Bam, men først skal jeg bli skikkelig kjente med henne først. Vi møkket for og pusset hver vår hest. Jeg tror jeg holdt på med BB i over en time. Hun fikk showshine i man og hale (litt flokete kan man si) en liten stussing av slitt man, skikkelig børsting over HELE seg, og så masse kosebørsting etterpå. Eneste stedet man ikke kan kose og sånt, er akkurat innerst ved magen hennes, der KILER det så voldsomt, og da blir hun sur ;o) I kveld fikk hun også bøtte med alfa, litt hvitløk og litt vann i - det skled ned på høykant det.

Ganske ren og pen hest nå (litt dårlig mobilkvalitet, men men ...)
dsc00614

Jeg er litt lei av å ikke bli bedre, jeg orker å gjøre noe en liten stund, og så må jeg slappe av. Er det noe som engasjerer meg skikkelig, så orker jeg å gjøre det lenger, men det lønner seg dårlig, for da må jeg slappe enda lenger av etterpå også... Men jeg har gått klar av influensan, "bare" litt lungerusk.. og jeg krysser herved fingrene. For Per har begynt å bli dårlig, og han har vondt overalt... og han har sittet på et varmt og trangt venterom på legekontoret på Nordstrand og ventet sammen med alle influensavirusene. Ikke rart han blir dårlig. Og jeg vil ikke smittes!!! Kjære, du der oppe, jeg hadde influensa både i fjor og året før - kan du være så snill og la meg få slippe i år ;o)

Nå er det køya og natta.

Én kommentar

gulltopp

13.01.2009 kl.01:09

kjempe fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

hits