Unik, Bam Bam, utstilling og så har Irish fått egne sider

Mandag husker jeg faktisk ikke hva jeg gjorde, så det var sikkert ikke så interessant ;o) Koste meg hvertfall med bare å ha tre hester hjemme. Og vred hodet mitt på hvordan jeg skulle skaffe penger til den hoppa som er bedekket med Tobajo Picez. Også på kvelden sa bare Per at jeg kunne få låne de pengene av han til jeg hadde solgt Al ;o) Så jeg avtalte med Julianne, som eieren heter, at jeg kom opp på tirsdag og så på hoppa. Hun heter forøvrig Bam Bam og er 14 år. Dro opp på tirsdag til Gjerdrum og hilste på og tok selvfølgelig bilder av både BB og sommerføllet hennes. Vi ble enige, og nå er vetattest i orden også, så hun kommer i morgen eftermiddag etter at jeg er ferdig i Letohallen.
JUHU - jeg skal få hoppe som skal følle i mai/juni - tusen takk kjære mannen min.

Bam Bam med sommerføllet sitt
img0821

Onsdag begynte jeg å føle meg dårlig, men jeg hadde avtalt med Erlend at jeg skulle komme med Unik og trene han litt i ridehuset der. Erlend skulle hjelpe meg, og det endte med at vi bestemte at Unik skulle bli stående der 2-3 uker til opptrening. Per Martens har tatt etterkontroll på han og friskemeldt han, så nå kan han ris opp og brukes normalt. Han hadde satt litt fast i skulderen, men Per knakk han opp. Så nå går flinke dressurhesten min tredagers-økter så en dag fri. Jeg var også nede på torsdag (da var jeg begynt å bli skikkelig dårlig) med for og utstyr til Unik, og da hadde jeg også med meg kameraet - Så da ble det jammen noen bilder av Drøbak Ridesenter, Bergensavdelingen og til de som tror jeg har kjøpt meg ny rottishvalp, det er IKKE min valp på bildene.

Lykke til Al, vær flink og grei
img0900

Godt at Unik kan begynne å ris igjen
img0907

Plutselig hadde jeg bare 2 hester hjemme, det var nesten som ikke noen det ;o) og det passet egentlig bra, for jeg ble enda tettere og hostet som bare fy. Så da ble det en tur til doktoren, og jeg fikk beskjed om starten på lungebetennelse, godt aktivert astma og ellers ganske så forkjølet. Antibiotika, cortison og hostesaft som ikke bør nytes før bilkjøring. Tok det veeeldig med ro på fredag - lå nesten hele dagen.

Lørdag - altså i dag, har jeg vært i Letohallen og stilt Irish. Jeg hadde litt forventingspress på meg selv iom det gikk så INMARI bra forrige gang, men det ble ikke sånn fullklaff i dag da. Men likevel fornøyd, rent bortsett fra at jeg fremdeles ikke (og kommer nok aldri til å gjøre det heller) forstå meg på dommere. Når dommeren skremmer bikkja i starten med brå fremtreden, og etterpå sier at hunden ikke kan få CK fordi den har dårlig ringtrening (trakk seg LITT fra dommeren da hun var brå) da blir jeg litt oppgitt. Men hun fikk en meget god kritikk og et HP da. I morgen er det nytt forsøk med rasedommer denne gangen - det er alltid spennede å stille for en som faktisk kjenner rasen. Gøy Gøy
Vi får begynne og gå litt på ustillinger Irish, så du får ringtrening ;o)))
img1009


Hyggelig var det også å treffe Even i Letohallen. Ikke lenge vi rakk og snakke, men alltid hyggelig å treffe kjente som du ikke har sett på lenge. Jeg hadde ikke med meg noen i dag, så jeg huket tak i en kjekkas som satt ved ringen vår og spurte pent om han ville ta bilder for meg. Jada, ikke noe problem det. Han var kjempesnill, reist seg tilogmed opp når jeg stilte i den andre enden av ringen - og gikk rundt og tok bilder fra riktig side. Takk til deg fremmede.

Madelen har vært snill og møkket for meg de siste dagene når jeg har vært syk og i dag på utstilling. Hun har også gjort i stand boksen til Unik (Bam Bam skal stå der til Unik kommer tilbake) Og hun hadde gjort i stand alt høy og bøtter til både i dag og i morgen. Og i morgen skal jeg dra kl 07.00 og Per forer kl 8, og Gardar kommer kl 10 og setter ut... Dreamteam.

Siden jeg kom hjem i dag, har jeg stort sett sittet med Mac´en i fanget og laget egene sider for Irish Jeg syntes de ble ganske fine. Bedøm selv. Nå skal jeg gå og lufte Hugo, han ligger på blårommet og syntes VELDI synd på seg selv. Siden Irish står og er veldig klar for herrebesøk av den intime måten, så må de være adskilt. Hugo koser seg når Irish er på utstilling - da får han roen igjen.

God natt og drøm søtt - og ikke blås bort.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits