Irish fikk CK, Cert og ble BIR - så d*itkult

Og jeg som trodde det skulle gå dårlig i dag, med løpetid og alt. Også gjorde frøkna likegodt reint bord i Bordeaux-ringen. Først åpen klasse hanne inn, Anton, fikk sitt tredje cert og ble dermed champion, grattis til han (som også har bursdag i dag den 31, ser at klokka har bikket over middnatt nå) Så inn en tispe-unghund som jeg ikke er helt sikker på hvem var - de fikk blått og ut igjen. Så var det inn med oss, og håpet mitt for denne utstillingen var å få et CK, og det fikk vi - juhu. Kjempefornøyd! Irish var lett å stille og løp som en dronning, og stod helt rolig og var fornøyd. Etter oss var det Lailia og Modesty, de fikk også CK, så vi kom inn igjen og skulle konkurrere om Certet... og utrolig nok så fikk vi det!!!! Jeg trodde ikke mine egne øyne når dommer pekte på oss med en finger opp, og så viste to til Laila - Det var bare en så kul følelse ,o)))))) Laila gratulerte og ut med henne, så var det kampen om BIR og BIM mot Anton. Og igjen var jeg så fornøyd med dagen så jeg bare stod og gliste, og jeg var jo glad for at jeg kom til å få BIM også, for Anton er tre år og stor og fin. Men nei da, dommer kom til oss med BIR-sløyfen og gratulerte ... og jeg var helt i hundre... er det mulig, takk og takk, herregud - er det mulig... hehe Stolt og glad er vel en beskrivende følelse der og da.. og nå ;o)

img0623

img0629

Her finnes link til hele fotoalbumet fra dagens utstilling. >> Dobbermansutstillingen i Letohallen, 30-12-08

Og det var så gøy at Per var med, han tok bilder og var litt stolt han også tror jeg. Det hyggligste i dag, var egentlig det han sa når vi kom hjem - at det var gøy å se meg drive med noe som jeg syntes var så morsomt! Jeg er heldig.

Jeg ringte til Linda rett etterpå og hun bare hyla i telefonen, stolt oppdretter ja.

Som vanlig ventet jeg til gruppefinalen, og som vanlig, så var det rett ut igjen. Men moro likevel - da Også får jeg vist frem den flotte rasen vår til mange ;o))))

Marthe og Therese har tatt seg av stallen her i dag, så utenom og stå opp kl 06.30 for å sette ut og fore hester og fore kveldsfor nå i kveld, så har jeg ikke hatt noe med hestene å gjøre i dag ;o) Og Per var snill og stod opp nesten sammen med meg, og han leide ut Vienna og bar ut varmt vann til alle.

Da vi kom hjem var vi slitne alle tre. Irish gikk rett i sengen sin og sov som en stein i tre timer, jeg sovna på sofa´n mens jeg så på bilder og Per var den eneste som holdt seg våken, men han har lagt seg nå ;o)))

God natt folks, og godt nytt år og fest med måte.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits