Jul og romjul og slutt på jul ;o)

Nu er det hele over, og om to dager kaster jeg ut juletreet. Jeg har nok vært snill i år for jeg fikk en utrolig fin gave av Per. Nytt kamera Canon EOS 50D med et objektiv i L-serien - RÅTT!! Så nå har jeg et Canon EOS 30D for salg, uten objektiver. Skal først ha det til service og rens da. Så fikk jeg litt forskjellig, både boller og kar, søte pengepunger med et fint armebånd, dessertfondue, koselige venninnegaver og masse julekort. Vi koste oss alle tre med god mat og utpakking av gaver.

1 juledag var vi hos Pers søster og spiste enda mere mat. Det er første gang Per og jeg var der sammen førstedag, og det var veldig hyggelig. Therese som har hesten sin her i juleferien var grei og satt inn alle hestene våre og ga dem midtfor. Vi var vel hjemme rundt kveldsforingstid.

Rundt bordet
img0473

Marthe koser med Jørgen
img0498

Frilla har vært litt teit i det siste, hun sparker og sparker i veggen på morgenen, det er så jeg våkner av det på morgenen. Og da er det bare å komme seg opp og ut og få satt henne ut. Teite ponni. I dag har Per skrudd opp gummimatte på den veggen hun sparker mest på (og har ødelagt mest) så får vi se om det hjelper. Og ikke bare går det ut over veggene, enda værre er det at det går utover beina hennes. hun blødde litt på det ene bakbeinet i går, men det er ikke hovent eller at hun ømmer.

Ja, lure hesten, det ER strøm i gjerdet Frilla.
img0561

Julie var på besøk i går, og hun hjalp meg med møkking og pussing og så red hun Al på jordet ,o) Tusen tusen takk Julie ;o) Godt med litt hjelp, og alltid hyggelig og se deg. Vivi kom også på besøk og det er alltid like koselg. Gleder meg til hun får satt opp ovenen på hytta, da kan vi "vine" oss gjennom en kveld ;o)

julie og Al og på jordet - flinke de
img0532

Arina ler av dem..
img0533

I dag red jeg Al selv, han var litt frekk og uvillig i starten, men så gikk han greit. Det er begrenset hvor mye man får gjort på et ikke helt plant jorde, men jeg var fornøyd jeg. Resten av dagen har gått med til hest, møkking, rydding og annet stallarbeide. Så da jeg kom inn til middag (takk takk snille Per) kl 18.30 var jeg utrolig sliten. Og det er jeg vel egentlig enda - så nå er jeg så dum at jeg sitter oppe og ser på The Closer på FEM som ikke slutter før om 20 min, og jeg skal på utstilling med Irish i morgen. Og da må jeg sette ut hestene 7.15 for å rekke å dra kl 8, Men Per skal være med, så da får han kjøre. Vi skal i Letohallen og drite oss ut. Irish begynte på løpetiden sin for fire dager siden, og jeg husker godt hvordan hun var å stille forrige gang i begynnelsen av løpetiden... haha. På den annen side kan det hende hun ikke er så fjern nå som det hun var sist.

Veldig pen jente
img0329

Tukter Hugo - ikke så vanskelig det for han gidder ikke si henne i mot
img0379

God natt og lad opp til nyttårsaften

Noen bilder fra de siste dagene - alle selvfølgelig tatt med mitt nye kamera.

Irish har lagt seg.. (det burde jeg også gjøre pronte, kl er 01.30 og jeg skal opp om 5,5 time)
img0522

Leker med Marthe - alltid like gøy det
img0583

Det lille huset
img0300

Hmmm - brennetønna
img0281

Marthe møkker ... med sine nye headphones... rosa såklart.
img0403

Maiken i sin nye jakke - som hun fikk av oss. Nu på hyttetur til Trysil
img0520

Embargo til Therese - Burhest
img0563

Ganske søt da - Embargo
img0567

Pene øyne på Ælli
img0569

Unik gliser
img0578

2 kommentarer

Snppa96 <3

30.12.2008 kl.18:48

Så mange fine bilder du har tatt AG!!Jeg savner deg<3Du få ha et godt nyttår da!!klemz Snuppa96 <3

aurorapetrea

30.12.2008 kl.19:20

Hei! Savner deg og hestene veldig! Har ikke hatt så mye tid i det siste til å komme opp i stallen, men kommer nok før juleferien er over en gang! :DHilsen aurorapetrea

Skriv en ny kommentar

hits