Det nærmer seg, og i dag har jeg MYE å gjøre....

... og det har jeg vel i morgen også. Søren jeg skjønner ikke helt hvordan dette skjedde. Jeg har hatt sååå god tid med presanger og alt. Og nå er det to dager til jul, jeg mangler to presanger, vi har ikke hentet treet enda, faktisk ikke funnet det heller ;o), har ikke handlet inn noe mat enda, bare pinner til pinnekjøttet, og nå skal alt skje på to dager ;o- Men alt går, det har jeg jo merket meg da.

Nå skal jeg snart gå og vekke Per, så skal vi gå inn i skogen vår og finne et fint tre ;o) Kanskje ikke så fine som de edelgranene vi kjøpte når vi bodde på Nordstrand, men MYE hyggeligere og gå og finne sitt eget - og da blir det finere likevel. Så har jeg lovet Hafrun at hun skal få ri Arina, de drar jo til Egypt i morgen, og blir borte i 14 dager. Hjelp, både Hafrun og Gardar borte i 14 dager - stakkars Marthe, godt hun er hjemme!! Så skal jeg til Sverige, for jeg har et par ting jeg skal kjøpe der, og ta med juledosen med røyk - jeg skal IKKE kjøpe mere godteri, for nå tror jeg vi har 10 kg her -- fikk jo 4-5 kg løsgodt av Tonje også. Dagen etter storhandel i Sverige. Gulp. I kveld skal jeg til Jeløya vett og vaksinere Irish og ta blodprøve av henne for rabiestesting. Hugo skal også få være med og vise frem såret sitt til "onkel" Magnus. Jeg må også gjøre i stand en gave i kveld... noe bildegreier. I morgen skal jeg kjøre mor til møbelforretningen så hun får sett på sofaer, så skal vi bort og se på den nye leiligheten hennes i Degernes. Og da vil jeg gjerne dra innom mormor og Hans sine gravsteder og legge en liten blomst fordi jeg alltid savner dem. Også skal jeg til litt rundt-omkring og levere gaver. Så da blir det lange dager frem til jul. Men førstedag skal vi til Petter og Vibeke - og da skal vi kose oss og være late. Og om du leser dette Maiken, kan du kjøre oss hjem den dagen ;o))))))

I går var jeg ultrafornøyd med meg selv, alle hestene ble enten ridd eller longert. Jeg red Unik sammen med Marie og Al, og han var bare sååååå sprek. Han hiver meg nesten av to ganger i minuttet. Hadde tenkt å prøve å trave litt, men det var helt uaktuelt. Så jeg skritta og jobba mye sideforflytninger i 20 min så hoppet jeg av og travlongerte han i 10-15 min. Gjett om han koste seg - de hoppa da. Men han er litt teit, for når jeg sitter på han så er han redd for alt, fulger som fløy forbi, fikk han til å også og fly gjennom lufte - MED MEG PÅ - grrrr. Men straks jeg ikke satt på han mer, ja da var alt greit. Ingenting var så farlig lenger da nei. Hmmm Satt på han varmebandasjer etterpå, og på kvelden da jeg to de av, var det ikke hovent eller varmt i det hele tatt. Jeg er litt usikker på om han er litt urein, eller om det bare er jeg som ser meg litt blind. Blir veldig spennende og høre hva de sier på kontroll i januar ....
Arina og Vienna ble også longert, og de var begge to like flinke, selvom Vienna bare ville galoppere.

Nå skal jeg ut og finne juletreet vårt. Ha en fin dag.

dsc00525

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits