Oh´jul med din glede og sånt - og odelsfritt!!!

Fikk et herlig julekort av Tove i dag. Takk Tove, det var helt overlegent ;o)

imagesantaslap

Ellers så skjener livet av gårde. Masse styr igjen, tar ikke noe særlig av det her, men vi har hvertfall måtte utsette Thailandsturen vår, Per og jeg, og tenke litt ekstra i disse siste dagene. Barn er krevende... Satser likevel på å få dratt før sommeren håper jeg. Hadde gledet oss så veldig.

I går var jeg på Mosseporten og hadde julegaveinnkjøp sammen med Marthe. Jeg fikk kjøpt en del ting, og kan hvertfall si at jeg er nærmere å være ferdig med julepakkehandling enn ikke. Også får vi se om det stemmer på sikt ;o) Må en tur til Sverige en av dagene også - da det er et par småting der jeg skal ha. Kjøpte også hule til Plecoen min i akvariet, stakkars han har ikke hatt noe sted å gjemme seg i det siste, så han har vært litt stresset. Nå blir det sikkert bra igjen.

Har fått PM´et til Letohallen, skal være der tirsdag 30 kl 10.00, fire hunder i vår rase. Vet ikke om andre en Laila sin Modesty som skal stille i åpen. Så blir spennende og se hvem vi skal møte. Og det blir jo deff årets siste utstilling også! Og snart er det 2009, og det blir sikkert et rolig år i forhold til i år ;o)

Dronningen av England, startet i sin tid sin nyttårstale med;  "This has been a terrible year...." Hehe, kanskje jeg skal ha med det i nyttårstalen min også ;o) Men alt går og alt går seg til! Takk til alle mine venner som alltid stiller opp! Men anyway, det er litt tidlig for nyttårstalen enda, så det så.

Fikk en fin førjulsgave her om dagen. Nå er odelen på gården gått ut. Ikke det at vi har vært så bekymret for at det skulle skje noe, men var jo litt spent når fristen nærmet seg da. Men nå er det altså helt trygt! Nå kan vi begynne og planlegge litt forbedringer her. Så som isolasjon i gangen, svømmebasseng i hagen (iflg Per - har vi ikke sjø, så får vi lage en) vurdere om vi skal gjøre en stue ut av to osv.

Nå skal jeg snart gå og sette ut hestene, de fikk spise inne i dag pga vinden. Hadde jeg foret ute, så hadde de måtte stå på høyet sitt så det ikke skulle blåse bort ;o)

Ha en stormfull dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits