Masse snø, julegård og et år siden Hugo ble påkjørt...

Da kl var 9.25 i dag (nå blir det jo i går - lørdag for nå er det søndag), satt jeg med ned med mac og frokost. Hestene stod ute og spiste, hundene og jeg hadde gått på tre kvarters tur i skogen og de hadde fått mat, katten var ute og hadde fått mat, fiskene hadde fått mat og freden senket seg igjen. Verdens beste tid på døgnet ;o))))

Full fart i eventyrskogen (tatt med mobil, dårlig kvalitet)
dsc00491

I skogen var det noen steder så dyp snø at jeg gikk nedi nesten opp til kneet, men det gjør jo ingenting for jeg har jo kjøpt meg de flotte støvlene, så nå er jeg vanntett nesten opp til kneet ;o) Jeg har kjøpt meg Timberlandstøvler og de er gull - kan ha de på hele dagen uten at de blir vonde, vanntette, godt foret og (i mine og Anitas øyne) kjempefine.

midimukluk10weat

Veldig glad for at jeg kjøpte dem... så lei av å være våt og kald på beina hele dagen. Dessuten så passer de utrolig bra fra første dag, så ikke noe gnager eller klemmer på dem ;o) - Thank you Timberland ;o)

Kjøpte forresten to cd´er også - de to siste til Britney, Circus og Blackout - meget bra begge to. Dama vokser seg til - ingen tvil om det.

I går var jeg en tur hos Anita og Bayaz, hun ville også ha blogg, så det har hun fått http://bayaz.blogg.no Blir hyggelig og følge med på hva hun skriver og legger ut av bilder også. Bayaz er jo bror til den rottisgutten jeg hadde før Kaos. Robbie W (gjett hvem han var oppkalt etter....) men han levde ikke lenger en 10 mndr pga sykdom. Var en flott gutt!!!!

Robbie W etter en utstilling
robbie og pokalen

Robbie W og Lord Bayaz
bad boys

Og Anita; takk for (nok en gang) ultragod ostekake ;o)))))

På vegen til Tomb var det en utrolig sol som kom frem - skikkelig vintersol
img9292

img9295

img9304

På dagen i dag var Per, Maiken og jeg på Tomb og overvar "Åpen Julegård" Det er en årlig begivenhet i Råde, og det meste av det som kan krype og gå i nærheten var der. Samt noe presse!! Marthe skulle spille Herodes i julespillet og klarte seg da utmerket syntes jeg. Men de hadde spilt inn lyden i forkant, så det var i grunn ikke såååå vanskelig. Den som på en måte kanskje hadde den tøffeste oppgaven, var hun som var Maria. Hun red jo som kjent på et esel inn til Jerusalem - men i mangel av et esel hadde man da valgt å erstatte dette med en shettisponny!!! Og denne lille saken var absolutt uenig at han skulle gå med Maria på ryggen noe sted.. og særlig når han mått gå vekk fra maten sin. Så Josef var sterk han ;o) Ellers så var det det meste av alt du kan kalle jul; masse unger og voksne om de ville kunne være med på - lage julepyntetinger og -gaver, kjøpe forskjellige kaker i alle julevariantene, kjøpe skinn og ullting osv. Jeg kjøpte meg et TYKT hvitt saueskinn til min lille "røkeplassstol" ute ;o)

Marthe og Maiken sammen med noen av vennene til Marthe
img9307

Maiken er litt skeptisk, er det mordersauer???
img9309

Tomb-indianere
img9323

Herodes forebereder seg mentalt på oppgaven
img9332

Kald og litt angrende Herodes...
img9336

Hele Jerusalem samlet under samme tak...
img9415

Så var det hjem igjen og der var stallen full av islendinger ;o) Hafrun pusset sal, Gardar pusset moped og Eva hadde inntatt hvilestilling. Hestene stod inne og det var bare å begynne og sale opp. Jeg red Unik, som oppførte seg sånn passe, og Eva tok Al. Hun red forøvrig også Vienna da vi var på Tomb. I dag var første gang jeg red med sikkerhetsvest.. men datt nå ikke av da. Unik tok et par stepp, men var ellers snill gutt. Jeg travet han noen meter ad gangen også - DET var gøy det. Det er bare sååååå kult å ri i snøen. Håper den blir en stund jeg, bare den ikke er får våt - for da kladder det så lett. Da jeg egentlig la meg, så var det 0 grader, og nå når jeg har gitt opp og sove... så er det -4 grader. men så er også kl 5.30 på søndag.. Bør vel kanskje sove litt likevel, skal ha familiejulegrøt idag, Morten, Else og Heidi, moderen og Svein og Maiken og Marthe kommer. Daniel har også sagt at han kommer, men har ikke hørt fra han så vi får se ;o)

Hafrun pusser sal
img9421

Nydelig nede ved ridebanen
img9426

Hafrun leker i sneen - rettere sagt kaster sne i været
img9480

Al gjør som han vil
img9492

Al gjør som Eva vil... selvom han gliser litt av henne
img9496

Varm hest damper jo ;o)
img9497


Den 6. var det et år siden Hugo ble påkjørt, utrolig at han lever og utrolig at tiden har gått så fort, Fremdeles så plages han med at såret ikke er grodd skikkelig, men det er bare peanuts.
God natt/morgen - sover et par timer før jeg skal ut og fore jeg ;o)

Én kommentar

Merete

08.12.2008 kl.19:06

Flott lay-out, og nydelige farger og bilder, så flink du er, grattis...klem fra Merete

Skriv en ny kommentar

hits