23.11.08 Utstilling NKK i Vikingskipet


Irish de Molosse Antique - juniorvinner og HP

img8721

Da var nok en utstilling overstått ... Vi var i Vikingskipet i går, Gardar, Irish og jeg, Linda, Fredrik, Donna, Apol og Hooch. Først inn var Fredrik med Hooch, og han viste han godt. Hooch er en dust når det gjelder å TRAVE pent siden av handler, og en enda større dust på tannvisning, men ikke denne gangen nei - Fredrik gjorde kort prosess med alle nykkene, og bikkja var grei ;o) Vinner av klassen og HP

Fredrik og Hooch, vinner av klassen og HP
img8661

Linda, Fredrik og Hooch
img8653

Neste ut var meg og Irish. Hun løp fint og stod fint, fikk bla "frie rørelser" Mangler litt på brystbredde og "fyld under øynene" mao - bikkja mi er for slank under øya ;o)))) Vi ble juniorvinner og fikk HP. Til tross for at konkurrenten vår gjorde løp helt oppe i rumpa til Irish hver gang vi skulle løpe... og enda hun har stilt mange ganger før - kanskje hun glemte seg? eller kanskje hun syntes Irish var så fin så hun kunne ikke komme nærme nok - hehe

Eller så skal det sies at Irish er litt rar, men det slår positivt ut. Hun har fått det for seg at det er kult INNI ringen - men ikke på utsiden. Når vi kommer inn i en hall, så er det masse som er skummelt, og hun kan ikke få kommet seg inn i buret sitt kjapt nok - vi rekker nesten ikke å sette det opp før hun skraper på det for å komme inn. Og hun gjør seg så liten hun kan når vi går ut og inn av hallen. Men når vi krysser båndet inn til ringen - ja da blir hun stor i kroppen og lett i gangen ;o) Hun løper stort sett av seg selv, jeg bare styrer henne, og hun stiller seg opp selv, må bare små justeringer til fra meg - og når hun venter på sin tur, så leker hun litt og er avslappet og glad. Hilser pent på dommeren og lar denne ta tannvisning og lar dem gjøre alt hva de skal. Så kommer hun ut av ringen igjen, blir liten og flat og løper inn i buret sitt - og viker unna de som forsøker å ta kontakt med henne... de hun kjenner også. Men det blir bedre og bedre heldigvis. Og Vikingskipet var ille, som jeg sa til Per, det var like mye folk der som under en håndballcup for juniorer - i tillegg hadde alle med hund ;o)

Ikke noe å si på kontakten ;o)

img8703

Newbeeeeee i ringen?... ehhh ikke akkurat
img8735

"Vi tar dem mutter"
img8715

Nr tre inn var Apol, Linda skulle gå med henne selv og det gikk kjempefint. Apol har kommet seg veldig, hun løp fint og stod fint, og det ble selvfølgelig premiert.

Vakre lille (litt sære) Apol, vinner av klassen, CK og 4 beste tispe
img8764

Sistemann inn var (igjen) Linda med Donna. Donna har løpetid og var definitivt ikke helt på nett... hun snusa og "trutla" rundt uten den helt store entusiasmen. 3 beste tispe foran Apol. Jeg fikk forøvrig beskjed av sjefen, at jeg skulle gå med Apol siden de skulle sammen i ringen ;o) Så jeg fikk en liten runde med "jenta mi" denne gangen også. Hun løp greit for meg, men ville f*en ikke stå - hun sank sammen bak så det så faktisk ikke ut ;o)

Litt oppgitt kanskje... haha (hun var helt stiv i bakkroppen - sjekk den halen... )
img8814

Elisabeth og Belburgo?s Noisette BIM CERT CACIB NV08 NORSK CHAMPION NORDISK CHAMPION
img8786

Laaaaang laaaaang rekke
img8811

#2 og #3... og litt av #4
img8815

Vi avsluttet utstillingsdagen med å kjøre ned til mæccen på Gardermoen, Elisabeth og David, Linda og Fredrik og Gardar og meg, og der spiste vi jo en BEDRE middag ;o) Nok en utstillingsdag med gode resultater for hele "inner-gjengen" var i boks.

Vi regnet ut at for å stille ca 10 min i ringen, så brukte vi tilsammen nesten 11 timer. Var oppe litt over 7 for å sette ut hester, fore dem og bære ut vann. Så tar det i underkant av tre timer til Hamar, venting på utstillingen, og 3 timer + spisetid ned igjen. Hehe Men morsomt er det, man treffer venner, lærer nye ting og har litt "time off" I går var det jo rent folksomt der av kjente mennesker, møtte både Anita og Marianne med Bajazen (som var litt for rund... hehe) Ann med rottisene sine, Odd-Gjøran i fritt løp, Linn-Melissa som jobbet, gikk akkurat glipp av å møte Marie og gjengen som var der med Maja og Alex, de dro når vi kom. Også møtte jeg X antall kjente som sa hei, og som jeg kjente igjen, men aldri kom på hva het ;o))))

Nå skal jeg gå og vekke Marthe, så er det hest som står på dagsorderen i dag. Frilla har forresten blitt MYE bedre - i går satt jeg de siste sprøytene på henne og sårene er nå så godt som borte, bar pelsløse flekker igjen.

Nice day in the sunshine folks

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits