04.11.08 Kurs, hest og sauer....

Hva er det med hester og sauer? Særlig mine hester og sauer. I dag red jeg Al på formiddagen, først på banen og så på tur. Så kom vi forbi bilauksjonen og begynte på grusveien, og der var det en flokk med sauer på beite!!! Han steilet høøøyt, kastet seg rundt (krasjet nesten med et bilskilt) og løp utpå et nysådd jorde mens han bukket og tullet. Jeg fikk roet han og red opp på veien igjen, og han var helt skjelven. Jeg bestemte meg for ikke å presse han på den siden vi var alene, men neste gang skal jeg f*en meg ha med meg noen så han skal værsogod gå frem  og tilbake forbi de sauene til han ikke leer på øret en gang. Og til sommeren skal jeg hvertfall låne meg noen sauer som kan gå og beite siden av hestene!!!! I fjor holdt jeg på å ramle av Unik på samme stedet pga de samme sauene ;o) Er det mulig...

Ellers så har jeg nå ridd hver dag de siste tre dagene - ikke værst det. Jeg har nesten ikke ridd på en måned - så det var jammen på tide. Unik har jo vært skadet og Al har hatt en liten finpuss, som innebar skjæring, i høvene. Men nå er vi altså i gang igjen. ;o)))) Veldig morro.

Jeg satt ut rett over 10 i dag, salet opp og red Al i nesten to timer, hadde et par timer, møkket fire bokser (Hafrun tok Vienna sin) Per var snill og laget kaffe til meg, og så var det inn i bilen med Irish og rett på kurs i Rakkestad. Denne gangen som hjelpeinstruktør ;o) I tillegg fikk jeg med meg et skolebrød i hånden, så da ble det en liten lunch også. Da jeg kom hjem og foret og slukket for hestene var det GODT å komme inn. Jeg har vært inne i 10 min omtrent siden morgenen i dag. Så nå ligger jeg på sofa´n og sløver med Mac´en i fanget og venter på en CSI ;o) Middag fikk jeg når jeg kom hjem også - så her er det bare velstand. Irish er sur fordi Per tok med seg bare Hugo på tur, men det er det ingen som bryr seg om ;o)))))

I morgen skal jeg til Jeløya med Hugo. Vi må prøve å finne på noe med det beinet hans. Vi kan ikke fortsette med skjerm, sår, slikking, mere sår osv - nå er jeg tilbake til daglig sårstell, Rimadyl og antibiotika og det hadde jeg håpet på å være ferdig med jeg nå - ikke minst for Hugos del. Han fortjener å få sine siste år uten skjerm og bandasjer.

Det eneste positive med å svitsje klokken til vintertid, var tispeligafesten ;o) Ellers er det bare tull. Hvem trenger lys om morgenen når det er mørkt fra før kl 17... Nå må jeg rekke å ri, møkke alle boksene og få inn hestene før kl 17, og jeg skal ha timer inneimellom dette også. Og kanskje rekke og handle og sånt... Det blir bare stress. Men nå har jeg fått opp et greit alternativ til lys på banen på kveldene, Det dekker ikke hele banen, men det duger. Al er kaldere i hodet enn Unik, så han klarer å jobbe selv om det er litt skummle skygger ;o) Bare det ikke er sauer der, så er det greit ;o)

2 kommentarer

Anette Nordskogen

05.11.2008 kl.09:06

Fint med lys på banen. Da kanskje jeg kan få til å ri på kvelden. :o)

AG

05.11.2008 kl.18:51

Nemlig ;o) Må få opp mer, men det er da en start ;o)

Skriv en ny kommentar

hits