03.11.08 Herregud - snart jul jo ;o)))) ... og stakkars Maiken.

Tia flyr noe helt sinnsykt. Jeg syntes ikke det er lenge siden jeg gikk og gledet meg til jeg skulle på spektrum jeg ..... Vel, vel - sånn er livet og det er bare og henge med.

Maiken har tatt mandlene (stakkars) og har vondt, vondt og vondt nå ;o) Jeg tok mine da jeg var 6 el 7, så jeg husker ikke så mye av det, men jeg husker godt når Per tok de bare for noen ganske få år siden ;o(  Så du har min fulle sympati Maiken.

I helgen har Marthe vært hjemme, og da fikk jeg en fridag på lørdag. Per og jeg var litt rundtomkring og så på sofa´er ;o) Fant noen som var ok, og masse STYGGE!!!
 
Alt 1 - men da må vi male stuen først, fargene går IKKE sammen... men litt lyst på bue
pb010007

Alt 2, denne er også fin, og brunt er en anveldlig farge da... men vet ikke helt om jeg liker fargen helt....
pb010009

I morgen eller noe skal vi opp til Mjøndalen et sted og se på flere. Det som er helt sikkert, er at vi skal ha hud - noe annet holder ikke her i heimen. Når vi var på de forskjellige møbelsenterene nå, så skrøt de av at det var skinn som tålte mye... så spurte vi "tåler de 100 kg hund også" - og da ble de litt stille!!! Hehe

I går så red jeg Ælli igjen - så kult. Jeg har ikke hatt noe lyst å ri siden Unik ble skada, og ikke har jeg hatt noe særlig hest å ri på heller iom at vi har holdt på med høvene til Al. Men altså i går rei jeg igjen. Mrsmt mrsmt ;o))) Og skal seff ri nå etterpå også. Anette var her og red Arina, og Marie red Al etter meg. Tante og tantebarn på banen samtidig ;o) Album HER
Avtalte med Marie at hun skal ri en dag hver helg med instruksjon, og så skal hun komme hver mandag og hjelpe til litt i tillegg. Blir hyggelig det. Tonje var her og skodde Arina også, så nå har hun broddsko. Hun var også på Vestby og satt på Frilla brodder, og da fikk hun jammen et par nye kunder der også ;o))) Er det noen sak da.

Tante Anette og niese Marie på samme bane ;o)
img8176

Se flinke Arina (som trenger en liten manklipp... )
img8199

På torsdag var jeg på teorikveld ifb med hundekurset som begynner i morgen. Blir spennende. I kveld skal jeg på Gjølstad eller hva det heter og trene sammen med resten av gjengen, i morgen er det kurs på Os, og det er det på torsdag også ;o) Gleder meg skikkelig.

Nå skal jeg gå og sette ut hester, dra på Felleskjøpet og handle for, henter noen medisiner til Maiken og ri Al, møkke noen bokser og ha et par elever.

Ha en super dag ;o)))

Ps - har forresten fått meg akvarieblogg ;o))))

Én kommentar

Henriette

03.11.2008 kl.09:38

du hadde fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

hits