30.10.08 F*en til vær da --- og lykke til i dag Maiken

Snø i går, regn på dagen, snø på kvelden, regn på morgenen i dag.... grrrr. Jeg vil gjerne ha snø jeg, MEN den må da være litt tørrere enn den som er nå. Hestene sklir og slafser rundt, alle dekkener blir våte, paddockene ser ut som gjørmeinnsjøer og hestene vegrer seg for å gå ut i dem. De eneste som står nogenlunde tørt er Unik, som bare skal ha litt paddock og IKKE løpe, men iom han har liten paddock, så blir den fort gjørmete også. Og Al skal helst ikke ha for mye dritt inn under platene på hovene sine, så han står i sandpaddock på den gamle ridebanen. Unik fikk forøvrig ny sko her om  dagen, ganske stilig når hovslager Petter lager til sko til han.....

.... dette er HOT!!!!
dsc00386

Har vært veldig sliten noen dager, så jeg har ikke fått ridd som jeg ønsket å gjøre ;o( Men det kommer vel en tid for alt. Nå har det jo vært lenge uten mulighet til å ri noe som helst, så det er alltid litt tungt (for kroppen ;o) å komme igang igjen.

Marthe har vært hjemmom en tur, da jeg var på tispeligafest, og på mandag kjørte jeg henne til Revhaug Islandhestegård på Vestby. Der har hun nå to ukers praksis. Og hun har med seg Frilla såklart. Hun bor på stabburet sammen med en praktikant, jobber i stallen om dagen og får ridetimer hver kveld!!! Heldig hun ;o) De trives godt begge to - både unge og hest.

Stell av kaniner er en av oppgavene
dsc00391

TWO blonds have more fun
img8048

Mulle-Frilla
img8058

Islandske naboer - uberørt av Glitnirskandalen
img8063

Tomb-girl
img8069

Marthe´s ryddige hjørne
img8071


I dag skal jeg på kurs  i Rakkestad. Det er Håvard som holder det og jeg skal være hjelpeinstruktør ;o)))) Bare teori i dag, på Slettemoen. Faren til Gardar og Hafrun skal være med, han skal gå kurs med Nemo. Blir gøy med hundekurs igjen, har dårlig samvittighet for bikkjene, det har blitt sinnsykt mye hest i det siste.... og mest skadet hest - har en hel bunke med regninger fra vett.høyskolen liggende, har ikke orket å åpne alle enda ;o))))) Men snart må jeg gjøre det, for jeg får kjeft av Per hvis jeg bare lar de ligge,,,,,, stakkars meg ;o))))

I dag skal Maiken fjerne mandlene - stakkars, tror hun gruer veldig. Per gjorde jo også det som voksen, og hun så jo hvor vondt han hadde. Men når det er over, så slipper hun alle halsinfeksjonene sine da. Gardar har OD-dag i dag, så han kommer hit om en time og da skal vi rydde og ordne i hele dag ;o)

Ha en fin regn-regn-regn dag.

Én kommentar

Linda

30.10.2008 kl.20:27

Du må åpne regningene ellers havner du på LUKSUSFELLEN som så mange andre hundefolk.....hihihi Krysser fingrene for Maiken. Også lurer jeg på om du ikke skal være med til Herning likevel... HAHAHA. Stille Abby - bra erfaring for deg det ;-)

Skriv en ny kommentar

hits