16.10.08 Mere OHS, Logn skal selges og i dag skal jeg ri Unik

Nå går det unna i et forrykende tempo ;o) På mandag var jeg hos Petter igjen med Al, da var det meningen at han skulle få sko på beina igjen, men Petter syntes ikke det var tørt nok, og ville vente. På tirsdag dro Per og jeg til Tof´s hesteutstyr i Vestby og kjøpte Easyboots, så han kunne stå ute selvom det var vått. Men Al var lei av hovstell som gjør vondt og var skikkelig kranglete og dust med meg i boksen - så nå føler jeg meg mørbanket og er litt gul og blå. Snakket igjen med Petter, og ble enig med at om å ta han inn på vethøyskolen og skjekke med en vett der om hva han syntes. Vett syntes også at det burde være tørrere i strålefurene, så vi ble enige om at han skulle bli stående på høyskolen til det var tørt, så slaøpp jeg og ta livet av meg ;o) Så jeg får han hjem enten på lørdag eller på tirsdag. Og da er han ferdig skodd med plater og ikke noe mere hovstell før neste skoing ;o) - juhu.

I kveld skal jeg til Tomb og hente Logn, han drar i morgen. Det er en bonde oppe ved Otta som skal ha han som skogs- og turhest. Så jeg har avtalt med Anders (som vi kjøpte gården av) at jeg skal få sitte på med han opp til Biri, siden han har et løp der i morgen, og så kommer kjøper ned til Biri og henter Logn. Blir litt trist da, med lille baby-Logn som blir borte. Håper han får det bra hvertfall. 

Marthe får jo låne Frilla av Tonje, så hun gleder seg til det. Jeg henter vel Frilla på søndag tenker jeg, så kjører jeg henne over til Marthe på mandag. 

Det først møte mellom Marthe og Frilla
img6556

To blide jenter
img6561

På tur
img6567

Nå skal jeg straks ut og ri Unik - for føste gang på 5-6 uker ;o))))))) Bare 20 min i skritt, men det er da en start. Gleder meg jeg. Etter han skal jeg ri Pilen... det er også greit, men ikke akkurat helt det samme da. Hihi

Noen flere bilder fra OHS - skal lage et album også, men rekker ikke alt på en gang vettø!!!

Morten etter vellykket hopping
img6739

Sølv-vinnerene i Paraolympic
img6822

Ikke noe å si på steget til Zanko
img6841

Voltige
img6860

Dårlig lys gir dårlig bilde, men hun er faktisk nesten 2 meter over hesten - i trav!!!
img6869

Shettisgalopp
img6912

Ukrainerene showet med halsbrekkende stunt
img7079

Flott avslutning
img7086

Flere fotografer ;o)
img7161

Full fart i omhopping
img7217

Ikke alle sitter like rett
img7251

Mååå jeg inn og hoppe igjen ....
img7263

Glava-Cup finale for ponni
img7362

Fin stil over av denne ponniekvipagen
img7381

Én kommentar

flaskebunn

16.10.2008 kl.11:00

åå, jeg ville å reise på ohs men jeg var altfor treg og fikk ikke billett. men neste år:D:D så fin hest du har forresten!

Skriv en ny kommentar

hits