07.10.08 Puhhh - og snart er det OHS

Lørdag 4 var jeg besøkte Unik, ellers så tok jeg det med ro... ehhh tror jeg. Siste kvelden med Marthe før hun drar "hjem" Pakket og gjort i stand til utstillingen i morgen. 
Søndag 5 var jeg på Kongsvinger sammen med Gardar på utstilling med Irish - hun fikk beste juniortispe og HP ;o) Flinke pene lille Irish min. 
Mandag 6 var Per og jeg på veterinærhøyskolen og hentet Unik.Skulle egentlig ha en rolig dag - trodde jeg skulle hente han på tirsdag, men glad for å få han hjem. Han skal også stå på boks sånn som Al, men det var ikke like lett... Han ble sur og deppet stakkars. Hadde bare en time, da Camilla H sendte melding om at hun ikke skulle begynne og ri likevel, så da var det bare den første Camilla som skulle ri Arina. På kvelden skulle vetten komme, for å dope Al så jeg fikk skiftet bandasjene han, samt skrive en salgsattest for Logn. Tonje kom i 15 tia og skodde Pilen, han stod kjempefint, men han er veldig redd for vann - var veldig vanskelig å skylle hovene anse før skoing. Men alt går jo. Det varte og det rakk uten at det dukket opp noe vett, Gardar og jeg ble enige om å prøve å skifte på han uten dop, og det gikk greit det. Han stod ganske stille, det hjalp å få slikke på en ny slikkestein.
Tirsdag 7 har Gardar og jeg kjørt Logn til Marthe på Tomb. Det gikk kjapt og greit. Marthe kom og tok oss i mot, og vi pakket ut hest og litt ting og dro hjemover igjen. Skulle skifte bandasjer på Al i dag også ;o) Før på dagen var jeg med Per på Morenesenteret og handlet med Per, joggebukse og softis på meg ;o) Måtte avlyse timene i dag pga akutt stress-symtomer ;o) Resten av dagen har jeg møkket, møkket, møkket og møkket ;o) Takk og lov kom både Gardar og Hafrun og hjalp meg - jeg har møkket boksene til Al og Unik tre ganger i dag, og de var grisete. Unik var enda verre å ha inne i dag, så til slutt ringte jeg vetskolen og spurte om han kunne stå ute litt - for han sparket og sparket med det vonde beinet sitt. Litt dum da. Men det var greit at han stod ute da ;o)

God natt - kjempeeeeetrøtt

Én kommentar

Bente&nurket

08.10.2008 kl.15:20

Dakal dere om dagen da... men det vil jo gå bedre igjen. :-) GRATTIS MED IRISH væfall!:-)

Skriv en ny kommentar

hits