15.09.08 Helg, hester, venner, masse bra ;o))))

Helgen har kommet og gått, og den har vært kjempefin. På fredag kom Anne og så litt på når jeg red Al, og fra uken skal hun begynne å instruere meg igjen, Hun syntes Al gikk pent ;o) Vi lunchet og hadde det koselig. Veldig lenge siden jeg hadde sett henne. 

På lørdag var jeg flink datter, og dro til min mor og handlet for henne. Kjøpte meg kake også, så drakk vi kaffe og spiste kake - det var forsåvidt greit det. Etterpå dro jeg først til graven til Hans og satt opp en solsikke, så til graven til mormor og gjorde det samme der. Og når jeg først var på Degerneskantene, så fant jeg ut at jeg skulle dra innom Julsrud, gården jeg kommer fra. Fant til slutt frem - konklusjon "veien har blitt mye kortere og huset mye mindre" Prøvde også og finne Stryker, huset vi flyttet til som lå på samme eiendom, men da havnet jeg inne i skikkelig "picknik med døden-land" så jeg droppet det. Alle hestene fikk fri denne dagen - og sånn blir det heretter også, helgefri er greit for alle. 
Per skulle egentlig til Nordstrand og se hvordan leiligheten til Marthe ser ut etter oppussing, men så gikk det så mange fotballkamper på tv, at han faktsik måtte bli hjemme ;o)

Søndag var det full fart igjen, Gardar kom i 12-tiden, og vi salet opp Al og Pilen. Først noen runder på banen - og så en tur bort til det andre jordet. Pål har slått alt kornet sitt nå, så nå er det muligheter til å ri på jordene våre igjen. Pilen var grei med Gardar helt til han ikke ville gå ned en bakke, og rygget inn i skogen i stede. Gardar freste. Hehe - og jeg holdt på å le meg ihjel.
Senere kom Bente og Anette for å ri på Pilen og Arina - dette gikk også veldig bra. Anette hadde med seg Christian, og han fikk ri Arina etterpå - veldig stolt var han. Per laget fersk kjøtt og suppe - og det var knallgodt, namnam.

To blide damer
img5818

Hehe
img5822

Bente jobber med Pilen
img5819

Og Anette jobber med Arina
img5828

Avslutter med laaang fin tra
img5835

Så fikk Christian ri 
img5851

Al og Unik står siden av hverandre i paddock nå, måtte ta Unik vekk fra den lille søte jeg laget til han ved trærne... Han måtte få litt mere plass og stå litt nærmere stallen - han ble ultrastresset av å stå der!!! Så etter å ha herjet litt med Al og helt sikkert ikke tenkt på at han har hatt vondt i beinet, er alt bra og han har roet seg ;o)

Jeg kjøper ofte nye grimer....
img5706

Gutter er som gutter flest... også mine
img5724

Hopp og sprett.....
img5874

... og danse rundt omkring. Pilen står bak og skjønner ikke så mye av dette bråket ;o)
img5875

Og Unik har vondt i beinet... ehhhe - tror jeg!
img5889

Vienna og Arina koser seg på gressbeitet - nå har vi fått i strøm der, så da kan også Arina bli på innsiden - lille Hudiniponnien.
img5676

På morgenen i dag var det ypperlig fotovær, så da jeg gikk ut med Irish og Hugo var kameraet med ;o) 

Og hvem sier at doggene ikke har spenst...
img5908

Jeg kommer nå mutter
img5923

Morgen på Tovengen
img5928

Hva finnes i buskene - foruten Hugo og Irish
img5932

Irish baser i høyet... også ute
img5957

Veldig godt og rulle i
img5959

Og å dykke i
img5969

Solen er på vei frem
img5979

Irish har mengder av energi
img5985

Hugo tar det liiiiiiiitt roligere - hehe
img5990

Ikke forstyrr, vi spiser...
img5994

Også må jeg skryte litt - av Irish og Arina. For Irish har begynt å være med ned når jeg forer og setter ut på morgenen, hun blir med rundt med epler og brødbiter, så går vi og pakker høy. Så må hun stå bundet ved veggen mens jeg setter ut hestene og gir dem høy. Så blir hun med og blander bøtter og er med rundt når jeg gir bøttene. Da får hun en nuss av Al og blir jagd unna maten av Unik - og hun maser ikke eller kjefter ikke på noen. Og Arina er bare verdens søteste lille ponnifrøken. Hun er så takknemlig og holde på med - kosete og vennlig. Hun kommer sikkert til å kaste av noen igjen, men sånt skjer jo ;o) Anette rir henne en gang i uken og hun går så pent som bare det. Så glad for at jeg fikk henne hit. 

Linda og Fredrik har vært i Frankriket på utstilling og det gikk veldig bra. Donna fikk Excellente på Tan-testen og hun og Molly fikk Excellente på eksteriørbedømming, Afra fikk Very Good. Men vidre var det bare rot. Etter å ha kåret en verdensvinner, ble det klaget og alle champ-hundene ble kalt inn på nytt og ble bedømmt på nytt og ny vinner ble kåret - gjett hvem som vant da??? Jo, den som klaget! Er jo ikke noen sak om vi kan begynne og få sånne utstillingsregler heretter - Klag og vinn!!! Blæ!

Ha en flott høstdag

Naboen 
img5992

Ny runde med Dag og Nattblomster
img5993

Flott da
img5995

Naturlig kantepynting.
img5997

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits