11.09.08 Litt kjappe oppdateringer....

Marthe har dratt tilbake til skolen sin, hun er fremdeles sykemeldt, men ville gjerne være der. Greit nok det. Litt kjedelig hjemme sammen med gamlingene - skjønner det. Her går det jamt og trutt med timer og hester. Arina og Pilen har oppført seg serdeles bra som undervisningshester ;o) 

Desverre så er Unik blit halt, vet ikke helt hva det er enda, men jeg venter på å få time på vet.høyskolen så han blir skikkelig undersøkt. Håper ikke det er noe alvorlig. Han skal hvertfall være i ro nå en stund. Så jeg har laget en liten paddock til han nede ved trærne hans. Skal utvide den litt i dag, for han blir litt deppa ser jeg. 

Så da får jeg ri Al så lenge, han har ikke noe i mot det han vet jeg. Anne kommer i dag, så jeg skal ri en økt for henne. Blir morsomt det da. Lenge siden jeg har sett henne og enda lenger siden jeg har ridd for henne - eller noen andre. 

Ellers alle friske og raske, litt mye søle i paddockene, fantastisk mye epler, mye regn - men akkurat nå er det sol, og ellers så koser vi oss.

Chiao 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits