09.09.08 Jentefest, Marthe + Logn = AU!!!!

Herregud hvor fort tiden flyr. Jeg syntes ikke jeg rekker og snu meg en gang jeg før en ny uke har gått. Vel, vel - det er sikkert godt for noe. Og det er deilig høst (men, kan godt stoppe og regne så mye....)

Herlig høst med flotte farger.
img5664

På fredag ble det jammen en liten Sverige-tur. Litt røyk, brus og godis ;o) Handlet inn litt mat også, Maria og Ingrid skulle komme om kvelden og bli over. Så det ble yoghurter, glutenfrie frokostblandinger, pepsi max og greier til kyllingsalat ;o) Vi red sammen på banen, de kom desverre så sent at det ble for mørkt å ri på tur over jordet og rundt Rom-skolen. Jeg jobba med Al, Maria med Unik og Ingrid på Pilen. Sistnevnte fikk ri Al på slutten. Maria var litt stresset fordi hun skulle starte sitt første stevne med Chester på søndag.

Lørdag dro damene til Drøbak for å trene og fortsette med stevneforberedelser ;o) Og jeg tok med meg begge bikkjene til Tomb, og hentet Marthe og Fredrik. Fredrik er Marthes kjæreste, truffet på Tomb, kommer fra Bømlo, VELDIG hyggelig gutt. Så dro vil til familiedag på Slettemoen, i regi av Rakkestad Jeger og Fisker Forening. ;o) Der ble det rifleskyting, vaffelspising, test av røkt ørret og hyggelig sosialt samvær med kjente OG med Mari og Fredrik med ungene. Nå har jeg faktisk sett kusina mi TO ganger på en uke - og det er helt fantastisk ;o) Hjemme igjen red Marthe Arina, mens jeg gjorde meg i stand til å dra på jentefest med Bente til Anette.

Mor på post
img5627

Fredrik prøvde seg med salongrifle også
img5631

Marthe passa hunder hun
img5660


Om denne festen har jeg bare en ting og si - KULT!!!! Men jeg tror kanskje det blir LENGE til jeg bedriver så mye uvettig omgang med vin igjen.... og Bailys... He he

På søndag var jeg så flink at jeg tok med meg bikkjene og gikk en times tur i skogen (og plukket masse hjortelus av bikkjene og meg etterpå ;o( Irish og Hugo fikk gå løse, og det syntes de - særlig Irish - at er ultraspennende.

Fri glede
dsc00262

Løven er på jakt
dsc00263

Shit - hva hørte jeg????
dsc00264

Cool dogg
dsc00266

Etter at jeg hadde gått tur, gjorde jeg ikke mere den dagen. Takk til Marthe og Fredrik som gjorde alt for meg på søndagen.... Tilogmed pakket  høy og blandet for kvelden. Takk takk. Per kjørte dem hjem etter middag.
Ble holdt oppdatert av Ingrid vedr. Maria, hun endte opp med 3 pl og plassering i den ene LA´en, og 1 pl i den andre LA´en. Dødsbra!!!! Da får nok noen av damene noe og tenke på ;o)))))) - hahahaha

Mandag var det tur til Jeløya og vet Magnus. Hugo hadde kontroll med beinet... og veiet - 49 KG!!!!!! Nå er det full skjerpings på han - det er ALT FOR MYE. Vi kom frem til noen løsninger vi skulle forsøke for å få bukt med slikkingen av den nye huden på beinet. Irish fikk sin andre rabiesvaksine, så nå er det blodprøve om 120 dager. Han lyttet på hjertet hennes, og det hørtes helt fint ut. Hun ble også veiet, og hun ligger nå på 47 kg. Det er mere normalt ;o)

Hjem igjen, Phillip var på besøk og time med Arina og egentlig skulle Gardar og jeg dra og trene hund etterpå. Julie var her og red både Unik og Al for meg - takk. Men utpå ettermiddagen ringte Marthe meg og sa hun (nok en gang) hadde blitt slengt av Logn, så hun skulle bli kjørt av husfar til legevakten i Moss. Så jeg avventet hundetreningen og ble hjemme. Sammen med Gardar gjorde jeg meg ferdig med stallen, longerte Pilen - han var flink - og trena hund med Gardar. Han skal lære og gå med Hugo, og gjøre i første omgang de enkleste øvelsene ;o) Da kl var rundt 20 ringte Marthe og sa hun skulle til Fredrikstad sykehus, og om jeg kunne komme dit. Som sagt så gjort. Så var vi på sykehuset til kl 02.00 eller noe i natt. Hun fikk hjernerystelse, er blå og oppskrubbet her og der, men klarer seg ;o) På veien hjem ble det full nattmiddag på On The Run ;o))))

Nå ligger jeg sånn passe trøtt på sofa´n og venter på vetten til hestene, skal han noen forsikringsattester og sjekking av beina til Vienna og Unik. Og så er det vanlig dag... med undervisning og ridning OG trening av hvertfall Irish. Hun er så kul nå, så det er ikke noe pes i det hele tatt.

Have fun!!!!

Og lykke til Kennel Molosse Antique og til Kennel Masque Marron som reiser til Frankriket på utstilling I MORGEN.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits