28.08.08 Livet går videre, utstilling og daglige gjøremål

Det er tomt uten Kaosen her, men livet går videre. Vi har lagt om noen hunderutiner, sånn at det ble litt mere forandringer for alle, ikke bare at en hund er borte. Irish sturer litt og spiser litt dårligere enn ellers, men ellers greit.

På lørdag var Gardar og jeg på utstilling i Drammen med Irish. Det skulle møte fem dogger totalt, men det var kun vi som kom. Jeg tenkte at hvis vi får rødt så kan vi få med oss mye ;o) Og det begynte da bra, vi fikk rødt vi - men så kom nedturen... dommeren likte ikke at hun var hvit i brystet, for selvom det er lov for rasen, så "personlig liker ikke jeg hvitt på dem, så du får ikke gå videre." Dustedommer. Så vi dro hjem og gjorde dagens gjøremål.... Snufs. Men Norge vant gull i OL-håndball, vi fikk gull i spyd og sølv i enellerannen kampsport. Hurra - hurra - hurra

Takk til Christer og Lena for fine bilder
dogy bordeau1

dogy bordeau2

På søndag gikk da alt så MEGET bedre. Da møtte de fleste som hadde meldt seg på, og Irish gikk først inn i ringen som den eneste junioren, fikk "very nice dog, excellent", BIR-junior og ck.. Og allerede da var jeg kjempeglad. Så var det inn i ringen igjen og konkurrere mot to andre om beste tispe. Irish ble nr 2, slått av chamiontispe, og fikk sitt første cert. Og ikke hvilket som helst, for siden det var raseklubbutstilling, så fikk hun storcertet ;o)))))) - jiha juh. Gjett om jeg var stolt da. Og Linda også, som egentlig hadde tenkt å være sur siden Hooch ikke kunne oppføre seg i ringen i det hele tatt. 
Som vanlig valgte jeg å vente på BIR-finalen, og det tok da et par timer til, men siden Linda valgte og bli og vente sammen med meg, så var det jo bare koselig. Snakket mye med Christer og Lena fra Boxerdalen på Ørje også - så det var ikke kjedelig.  I Junior BIS-ringen ble hun sett godt på, men det ble med det, takk for oss og god tur hjem. Flott dag var det. 

Lite stolt da ;o)

img5537

Irish de Molosse Antique - BIR junior, CK, Cert og 2 BTK, kun 10,5 mndr gammel
img5546

Flott jente 
img5593

I tillegg så var Pilen, kaldblodsen jeg kanskje skal låne til rideundervisningen, kommet, så da jeg kom hjem var det en sjarmerende liten hest som tittet frem fra luggen sin og sa hei ;o)

Mandag, tirsdag og onsdag har gått i 100. Thomas er her og rir Al, han tar inn selv, pusser og saler opp. Nå skal ha begynne og møkke også. Maiken har bestemt seg for at hun ikke skal ha Al, så da blir han snart lagt ut for salg igjen, hvis ikke Thomas vil kjøpe han da. Jeg har ridd Al, Unik og Pilen alle dagene (Thomas og Gardar rir Al mest), i går fikk også Gardar ri Pilen, og han også syntes han var kul. Han er seff forferdelig stiv og litt sterk, men kjempesnill og grei og finner ikke på noe tull. I går så tok jeg han med meg ut på jordene til Pål, og han galopperte i 700 oppover bakkene - DET var gøy det. På tirsdag var jeg og besøkte Marthe en liten tur - hun var fornøyd og trives fortsatt godt på Tomb. Bra det. Hun kommer hjem en tur fra fredag til lørdag - gleder meg til det. 

Per ble med meg på morgenforet og det er ganske deilig. Vi brukte 20 min. på å sette ut alle, (Per setter ut Vienna ;o) fore og fylle opp vann. Kult det. Nå er det bare en liten time til Thomas kommer og fra da er det full fart resten av dagen. Skal ri herrene Unik og Pilen, må på felleskjøpet i Spydeberg og kjøpe flere fortønner. Var og kjøpte 7 tønner i går (har fått flere hundre liter havre av naboen), men det var ikke nok i det hele tatt. Og til mandag eller tirsdag kommer det 8 tonn med høy - så da har vi deler av vinterforet i hus ;o) Litt gøy og være litt bonde ;o)

Pilen, 16 år gammel kaldblods
dsc00199

De herlige fargene da.
dsc00200

Sunny day ;o)))))


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits