17.08.08 Ingen Crufts på oss, måneformørkelse og Marthe skal flytte

Hei hei ;o) - da ble det ikke noe Cruftskvalik på oss i dag. Dommeren var litt rar, han likte ikke unge hunder tror jeg. Alle unghundene og alle juniorhundene ble dømt til blått og rett ut. Ingen juniorer i rasen fikk komme til Crufts fra denne dommeren nei. Men jeg fikk kanskje en av de beste kritikkene jeg har fått på henne noen gang - også bedre enn den jeg fikk på verdensutstillingen hvor hun fikk Excellente ;o) Så derfor litt vanskelig å skjønne at det ble en slett blå ;o)

Linda gjorde det bra med Donna, ble nr 1 i Championklassen, nr 2 beste tispe og HP i oppdrett. Så Irish kommer fra en fin familie da - hehe

I ringen igjen
img5062

Irish sin halvsøster
img4948

Molosse De Antique i oppdrettsklassen - grattis med HP
img5058

Begynner og legge seg litt ut nå ;o)
img5056

Marthe og Irish vil hjem NÅ!!!!!!
img5067

Vel, vel - vi hadde likevel en hyggelig tur. Og Marthe var flink og hjalp til som vanlig. Maiken var forøvrig på Tusenfryd og sto i timeslange køer for å få gjort noe ;o) Stakkars.

På kvelden ble jeg tipset av Marthe at det var måneformørkelse ute, så jeg rigget kameraet på stativ, satt på større linse enn vanlig og tok en del bilder - over 100 faktisk ;o) Og fikk en del bra bilder - noen av de her.

img5089small

img5111small

img5127

Er litt stolt av disse ;o)

I morgen flytter Marthe til Tomb - kommer til å savne henne veldig jeg. Også kommer det til å bli veldig stille her - hehe. Skal kjøre henne og hesten bort i 11-tiden, så drar jeg hjem og fyller bilen med stæsjet hennes. Masse søppelsekker med klær, noen ting og mopeden ;o) Så drar Per og jeg tilbake til Tomb og hjelper henne med å bære inn alt. Deretter er det en samling og velkomst for foreldre og elever. Jeg er veldig spent. Og det er hun også - hun har vært hyper i mange timer nå. Hun skravler, synger, pakker og pakker opp igjen. Jeg fant ut at jeg fikk gå igjennom det hun hadde tatt med av sengetøy, og det var lurt. For der var det både duker (trodde det var laken), halvparten av våre sengetøy osv. Greit å ha litt kontroll.

Nå skal jeg snart ta kvelden, kl er straks 02.00 om natten, det går maraton i OL nå, og jeg fatter virkelig IKKE hvordan noen kan utsette seg selv for det. Du ser de bråstopper med tårer og kramper og noen spyr litt - og det ser så sundt ut så ;o)

AG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits